Tennant T15 schrob-zuigmachine

Machineverhuur

Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine
Tennant T15 schrob-zuigmachine

Tennant T15 Elektrische opzit schrobzuigmachine
+

De nieuwe standaard voor
productiviteit, gezondheid en
veiligheid, deze all-rounder!

Langere schrobtijd dan andere schrobzuigmachines in zijn klasse! Langer schrobben dankzij de schoonwatertank van 170 liter en een vuilwatertank van 208 liter. Tot wel drie keer langere schrobtijd tussen het legen of vullen door dan conventionele schrobmethoden. Dit dankzij de ec-H2O-, de FaST®- en ES-technologieën (uitgebreid schrobben).

De Tennant T15 reinigingsmachine is een kwalitatief hoogwaardige schoonmaak machine waarmee u moeiteloos uw vloeren reinigt. Het is een reinigingsmachine welke uitermate geschikt is voor het schrobben van grote, open en kleine, drukke ruimten binnen uw organisatie.

U krijgt veilige, uitzonderlijke goede reinigingsresultaten in een grote verscheidenheid aan milieugevoelige locaties zoals magazijnen en distributiefaciliteiten, detailhandel en fabrieken en productiefaciliteiten waar deze reinigingsmachine uitermate tot zijn recht komt.

Een veiligere, gezondere werkomgeving, dit wilt u toch ook? Geluidgevoelige ruimten kunnen gereinigd worden met een geluidniveau van slechts 73 dBA en tegelijkertijd wordt de veiligheid en hygiëne met de ec-
H2O chemicaliën-vrije technologie verhoogd. De Tennant T15 verbruikt tot wel 70% minder water en 90-100% minder reinigingsmiddel met respectievelijk de FaST- en ec-H2O-technologie. Ja u leest dit goed!

Wat is ec-H2O technologie?

Ec-H2O technologie is een techniek waarbij het (kraan)water elektrisch word geladen. Dit resulteert in een besparing in het gebruik van water tot wel 70%! Daarnaast is het zo, doordat het (kraan)water elektrisch word geladen, dat u met deze Tennant T15 uw vloeren kunt reinigen met alleen water, zonder dat u reinigingsmiddelen hoeft te gebruiken. Ook daarmee bespaard u een hoop kosten, en u helpt mee aan een beter milleu doordat er minder verpakkingsmaterialen weggegooid worden én het bevorderd de veiligheid voor uw medewerkers. U weet ook dat in de meeste reinigingsmiddelen olieen en vetten zitten, u weet ook dat er ongemerkt te veel reinigingsmiddelen worden gebruikt, met als gevolg dat er een vettige laag (residu) op uw vloer achter blijft, welke gladheid veroorzaakt.

Deze schrobzuigmachine word door WALO Reinigingsmachine verhuur veelvuldig verhuurt en deze Tennant T15 heeft inmiddels naam en faam gemaakt door zijn bewezen kwaliteiten.

De 7 voordelen van een reinigingsmachine huren bij WALO op een rij

Over welke vloer en bijbehorend hygiënevraagstuk u ook beschikt, er bestaat voor elke uitdaging een passende veeg en/of schrob-zuigmachine. Dankzij 35 jaar ervaring in het reinigen van vloeren, weten wij als geen ander welke machine het beste aansluit bij uw situatie. Wij sommen graag de 7 voordelen op van het huren van een veeg- en/of schrob-zuigmachine bij WALO Reinigingsmachineverhuur.

1. Keus uit ruim 75 reinigingsmachines in alle soorten en maten

Het reinigen van de vloeren in een distributiecentrum vergt een heel andere aanpak dan het reinigen van de vloer een ziekenhuis of parkeergarage. Om zeker te weten dat er voor elk hygiënevraagstuk een oplossing is, biedt WALO daarom maar liefst 75 reinigingsmachines aan: van kleine achterlopers tot industriële veeg-, en schrob-zuigmachines en alles daartussenin. Wat WALO onderscheid, is dat wij niet alleen machines leveren voor indoor hygiëneoplossingen, maar ook voor outdoor. Zo beschikken wij over reinigingsmachines, veegmachines en wegdekreinigers die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik op straten, pleinen, parkeerterreinen, bedrijfsterreinen en het publieke domein.

Bent u benieuwd welke reinigingsmachine de oplossing biedt voor uw reinigingsvraagstuk? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij staan met passie, plezier en vakmanschap voor u klaar.

2. Onze Tennant-machines behoren tot het hoogste segment

WALO is geen prijsvechter, maar een ervaren advies- en kenniscentrum in hygiëne- en reinigingsoplossingen. Om die reden werken wij uitsluitend met hoogwaardige Tennant-reinigingsmachines. De Tennant staat in ons vakgebied te boek als dé premium keuze onder de reinigingsmachines omdat deze bijzonder duurzaam en efficiënt is. De Tennant-machines zijn zelfs zo geavanceerd dat het mogelijk is om met uitsluitend water (ec-H20) een vervuilde vloer schoon te krijgen. Blijkt er toch een reinigingsmiddel nodig? Dan beschikt WALO over een gecertificeerde productlijn met sterke ontvetters en vloerreinigers die te gebruiken met onze Tennant machines.

3. U huurt een schrobmachine zo lang of kort als u zelf wilt

Bij WALO Machineverhuur krijgt u de keuze tussen korte- en/of lange termijnverhuur. Oftewel: u kunt een reinigingsmachine voor de korte termijn huren, maar ook voor een langere periode. Dit betekend dat huren vanaf 1 dag tot 60 maanden, of nog langer, mogelijk is.

Twijfelt u tussen kort of lang verhuur? Kijk dan goed naar uw situatie. Bent u bijvoorbeeld facilitair verantwoordelijk voor een beursvloer en wilt u die de dag na of tijdens de beurs intensief laten reinigen? Dan is korte termijnverhuur ideaal voor u. Heeft u echter een opslagplaats in de logistieke sector en is het nodig om wekelijks of zelfs dagelijks uw vloeren te reinigen? Dan zijn een huurkoop of huren voor de lange termijn de beste keuze.

Heeft u nog altijd twijfels over de verhuurtermijn die bij u past? Of weet u niet zeker of u een reinigingsmachine wil kopen of huren? Wij helpen u graag op weg tijdens een kosteloos adviesgesprek.

4. U huurt een reinigingsmachine met óf zonder bestuurder

Wilt u het reinigen van uw vloeren het liefst volledig uitbesteden? Dan is het mogelijk een reinigingsmachine te huren inclusief bestuurder. Wij zorgen dan voor een ervaren hygiëne-expert die uw vloeroppervlaktes op professionele wijze voor u komt reinigen.

Wilt u de machine liever zelf besturen? Of wilt u dit uitbesteden aan iemand in uw facilitaire team? Dan bieden wij u alle training en ondersteuning die nodig is om de door u gehuurde machine veilig en efficiënt te bedienen. Ook staan wij garant voor directe vervanging van de machine wanneer deze defect raakt.

5. Uw reinigingsmachine wordt volledig operationeel bij u op locatie geleverd (en meteen vervangen bij een defect)

Bij WALO Reinigingsmachineverhuur huurt u een volledig operationele Tennant-reinigingsmachine die bij u op locatie wordt bezorgd en direct na aflevering inzetbaar is. Wij bieden u deze garanties omdat wij over een vaste bezorgdienst en een team aan professionele monteurs beschikken.

Blijkt uw machine defect? Of heeft u behoefte aan vervanging omdat de huidige machine niet langer bij uw hygiënevraagstuk past? Ook dan staan onze mensen voor u klaar om dit te regelen.

6. Wij bieden 24/7 incidentenbestrijding

Ook wanneer u een spoedklus heeft, staat WALO voor u klaar. Wij beschikken over 24/7 incidentenbestrijding en bieden u een volwaardige spoedservice bij vervuilde vloeroppervlaktes na bijvoorbeeld een bedrijfsincident. Omdat wij met in-house monteurs en technici werken, wordt u altijd geholpen door iemand met inhoudelijke vakkennis. Kortom: u mag ook in noodgevallen de best denkbare kwaliteit van WALO verwachten.

Incidentenbestrijding WALO Reinigingsmachine verhuur

7. U profiteert van ruim 35 jaar vakmanschap in hygiëne en reiniging

WALO is al ruim 35 jaar Authorised Partner van Tennant. In die periode hebben wij ons bekwaamd in talloze vraagstukken op het gebied van hygiëne en reiniging. Dankzij dit jarenlange vakmanschap zijn wij in staat om klanten in alle branches te ontzorgen, adviseren en ondersteunen.

Wij werken voor retailers, zorginstellingen, overheid, parkeergarages, productiebedrijven, bouwgiganten, hogescholen, hotels, land- en tuinbouwers, logistieke organisaties, verzekeraars, incidentenbestrijders, gemeentes, het publiek domein en talloze andere sectoren. Ook voor uw sector zijn we actief, en we leggen u graag uit hoe we dat doen.

Reinigingsmachine huren? WALO gaat graag met u in gesprek

Kiest u voor WALO Reinigingsmachineverhuur, dan kiest u voor een volwaardige reinigingspartner die u van A tot Z ontzorgt in al uw hygiënevraagstukken. Meer weten over een reinigingsmachine huren? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of vraag naar een overzicht van onze machines.

WALO Reinigingsmachine verhuur

Specificaties
+

Schrobsysteem
Reinigingspad:  910 mm
Met zijveegborstel (alleen cilindrisch):  990 mm
Schoonwatertank:  170 liter
Productiviteit (per uur)
Theoretisch max. 9.100 m2/u
Geschatte dekking* (conventioneel) 2.462 m2/u
Geschatte dekking* (ec-H2O/FaST) 3.888 m2/u
Schijfvormige schrobkop
Snelheid 320 omw/min
Drukgewicht (variabel tot) 91 kg
Borsteldiameter (2) 460 mm
Borstelmotor (2) 0,56 kW
Cilindrische schrobkop
Snelheid 750 omw/min
Drukgewicht (variabel tot) 41 kg
Borsteldiameter (2) 150 mm
Borstelmotor (2) 0,56 kW
Opnamesysteem
Vuilwatertank 208 liter
Droogkamer 38 liter
Zuigventilatorsnelheid 14.000 omw/min
Zuigwaterkolom 1.780 mm
Zuigventilator 0,6 kW
Aandrijfsysteem
Aandrijfsnelheid vooruit (variabel tot) 10 km/u
Aandrijfsnelheid achteruit (variabel tot) 4 km/u
Aandrijfmotor 1,1 kW
Klimvermogen
Transport bij bruto gewicht 8 graden/14,1%
Werksnelheid (schrobben) 4 graden/7%
Afmetingen van de machine
Lengte 1.830 mm
Breedte 1.020 mm
Dweilrubber achter 1.160 mm
Hoogte 1.360 mm
Met dak 2.030 mm
Gewicht 501 kg
Met accu’s 683 kg
Minimale draaicirkel in gangpaden 2.080 mm

Bent u geïnteresseerd?

checkmark Binnen 24 uur een offerte
checkmark Leveringszekerheid
checkmark Meer dan 35 jaar ervaring
Vraag offerte aan Neem contact op
Producteigenschappen
  • Industriële schrobzuigmachine op accuvermogen
  • 170 liter schoonwatertank
  • 208 liter vuilwatertank
  • 4 uur schrobben op volle accu
  1. Groot assortiment medische beschermingsartikelen
  2. Professionele desinfectiemiddelen
  3. Industriële reinigingsmachines
  4. Authorised Tennant Partner

Vraag vrijblijvend de prijs op

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("message") }}
{{ errors.first("privacy") }}