Tennant T3 schrob-zuigmachine

Machineverhuur

Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine
Tennant T3 schrob-zuigmachine

Tennant T3 schrobzuigmachine
+

Achterloop schrobzuigmachine

Net geschrobde vloeren onmiddelijk droog en veilig beloopbaar nadat u de Tennant T3 achterloop schrobzuigmachine zijn werk heeft laten doen. De met groene technologieën, ech2oTM of FaSTTM, reinigt u ook nog eens extra milieubewust én tegen een scherp tarief. Laag geluidsniveau (67 dBA) zodat u ook tijdens werkuren uw vloeren kan reinigen zonder dat uw medewerkers hiervan hinder ondervinden. Daarnaast is de Tennant T3 heel eenvoudig te bedienen, gemakkelijk te reinigen na gebruik zodat u de schrobmachine hygiënisch schoon kunt wegzetten voor een volgende schoonmaakklus.

Een hoogwaardige schrobzuigmachine
om tegemoet te komen aan de hoogst gestelde eisen

De Tennant T3 schrobmachine levert het allernieuwste op het gebied van veiligheid en reinigingsresultaat met o.a. de veelgeprezen FaST-technologie. De machine is bovendien een stuk stiller dan de meeste concurrerende modellen.

Verbeter de gezondheid in uw organisatie

Unieke Hygienic tanks zijn makkelijk toegangkelijk en eenvoudig te reinigen, waardoor de groei van schimmels, bacteriën en andere contaminanten in de tank drastisch wordt gereduceerd.

Reinigt stil in geluidsgevoelige omgevingen

Met slechts 67 decibel is de T3 stiller dan concurrerende modellen - vergelijkbaar met een normaal conversatie niveau.

Laat geen reinigingsoplossing achter

Zelfs bij een 180° draai zorgt de parabolische zuigmond van de Tennant T3 voor een gelijkmatige zuigvermogen, waarbij het reinigingsoplossing volledig wordt opgenomen.

Wat is FaST technologie? 

Uw geschrobde vloeren zijn onmiddellijk droog en veilig begaanbaar, omdat FaST geen residu van schoonmaakmiddelen achterlaat en daarmee het risico op uitglijden,elimineert.

Veilig voor uw medewerker(s) die met de Tennant T3 schrobzuigmachine mogen werken, omdat ze niet blootgesteld worden aan de risico’s
van het hanteren van allerhande chemicaliën.
Gebruik uitsluitend het reinigingsmiddel dat u nodig heeft. FaST meet reinigingsmiddel en water nauwkeurig af, waardoor afval verminderd wordt en het chemische residu geëlimineerd wordt;
Verhoog de productiviteit door minder te legen en te vullen - met FaST gebruikt de T3 slechts 1 eetlepel water om meer dan 1 m2 te reinigen.
Gebruik FaST 365 voor dagelijkse reiniging en FaST 965 voor grondige reiniging van uw vloeren binnen uw organisatie.

Interesse om deze schrobmachine te huren?

Heeft u reinigingsadvies op maat nodig? Laat het ons weten en een van de medewerkers van WALO Reinigingsmachine Verhuur komt bij u op locatie om uw hygienevraagstuk te taxeren, om vervolgens gedegen advies te verstrekken.

Neem nu vrijblijvend contact op


Waarom u bij WALO Reinigingsmachine Verhuur mag huren
+

De 7 voordelen van een reinigingsmachine huren bij WALO op een rij

Over welke vloer en bijbehorend hygiënevraagstuk u ook beschikt, er bestaat voor elke uitdaging een passende veeg en/of schrob-zuigmachine. Dankzij 35 jaar ervaring in het reinigen van vloeren, weten wij als geen ander welke machine het beste aansluit bij uw situatie. Wij sommen graag de 7 voordelen op van het huren van een veeg- en/of schrob-zuigmachine bij WALO Reinigingsmachineverhuur.

1. Keus uit ruim 75 reinigingsmachines in alle soorten en maten

Het reinigen van de vloeren in een distributiecentrum vergt een heel andere aanpak dan het reinigen van de vloer een ziekenhuis of parkeergarage. Om zeker te weten dat er voor elk hygiënevraagstuk een oplossing is, biedt WALO daarom maar liefst 75 reinigingsmachines aan: van kleine achterlopers tot industriële veeg-, en schrob-zuigmachines en alles daartussenin. Wat WALO onderscheid, is dat wij niet alleen machines leveren voor indoor hygiëneoplossingen, maar ook voor outdoor. Zo beschikken wij over reinigingsmachines, veegmachines en wegdekreinigers die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik op straten, pleinen, parkeerterreinen, bedrijfsterreinen en het publieke domein.

Bent u benieuwd welke reinigingsmachine de oplossing biedt voor uw reinigingsvraagstuk? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij staan met passie, plezier en vakmanschap voor u klaar.

2. Onze Tennant-machines behoren tot het hoogste segment

WALO is geen prijsvechter, maar een ervaren advies- en kenniscentrum in hygiëne- en reinigingsoplossingen. Om die reden werken wij uitsluitend met hoogwaardige Tennant-reinigingsmachines. De Tennant staat in ons vakgebied te boek als dé premium keuze onder de reinigingsmachines omdat deze bijzonder duurzaam en efficiënt is. De Tennant-machines zijn zelfs zo geavanceerd dat het mogelijk is om met uitsluitend water (ec-H20) een vervuilde vloer schoon te krijgen. Blijkt er toch een reinigingsmiddel nodig? Dan beschikt WALO over een gecertificeerde productlijn met sterke ontvetters en vloerreinigers die te gebruiken met onze Tennant machines.

3. U huurt een schrobmachine zo lang of kort als u zelf wilt

Bij WALO Machineverhuur krijgt u de keuze tussen korte- en/of lange termijnverhuur. Oftewel: u kunt een reinigingsmachine voor de korte termijn huren, maar ook voor een langere periode. Dit betekend dat huren vanaf 1 dag tot 60 maanden, of nog langer, mogelijk is.

Twijfelt u tussen kort of lang verhuur? Kijk dan goed naar uw situatie. Bent u bijvoorbeeld facilitair verantwoordelijk voor een beursvloer en wilt u die de dag na of tijdens de beurs intensief laten reinigen? Dan is korte termijnverhuur ideaal voor u. Heeft u echter een opslagplaats in de logistieke sector en is het nodig om wekelijks of zelfs dagelijks uw vloeren te reinigen? Dan zijn een huurkoop of huren voor de lange termijn de beste keuze.

Heeft u nog altijd twijfels over de verhuurtermijn die bij u past? Of weet u niet zeker of u een reinigingsmachine wil kopen of huren? Wij helpen u graag op weg tijdens een kosteloos adviesgesprek.

4. U huurt een reinigingsmachine met óf zonder bestuurder

Wilt u het reinigen van uw vloeren het liefst volledig uitbesteden? Dan is het mogelijk een reinigingsmachine te huren inclusief bestuurder. Wij zorgen dan voor een ervaren hygiëne-expert die uw vloeroppervlaktes op professionele wijze voor u komt reinigen.

Wilt u de machine liever zelf besturen? Of wilt u dit uitbesteden aan iemand in uw facilitaire team? Dan bieden wij u alle training en ondersteuning die nodig is om de door u gehuurde machine veilig en efficiënt te bedienen. Ook staan wij garant voor directe vervanging van de machine wanneer deze defect raakt.

5. Uw reinigingsmachine wordt volledig operationeel bij u op locatie geleverd (en meteen vervangen bij een defect)

Bij WALO Reinigingsmachineverhuur huurt u een volledig operationele Tennant-reinigingsmachine die bij u op locatie wordt bezorgd en direct na aflevering inzetbaar is. Wij bieden u deze garanties omdat wij over een vaste bezorgdienst en een team aan professionele monteurs beschikken.

Blijkt uw machine defect? Of heeft u behoefte aan vervanging omdat de huidige machine niet langer bij uw hygiënevraagstuk past? Ook dan staan onze mensen voor u klaar om dit te regelen.

6. Wij bieden 24/7 incidentenbestrijding

Ook wanneer u een spoedklus heeft, staat WALO voor u klaar. Wij beschikken over 24/7 incidentenbestrijding en bieden u een volwaardige spoedservice bij vervuilde vloeroppervlaktes na bijvoorbeeld een bedrijfsincident. Omdat wij met in-house monteurs en technici werken, wordt u altijd geholpen door iemand met inhoudelijke vakkennis. Kortom: u mag ook in noodgevallen de best denkbare kwaliteit van WALO verwachten.

Incidentenbestrijding WALO Reinigingsmachine verhuur

7. U profiteert van ruim 35 jaar vakmanschap in hygiëne en reiniging

WALO is al ruim 35 jaar Authorised Partner van Tennant. In die periode hebben wij ons bekwaamd in talloze vraagstukken op het gebied van hygiëne en reiniging. Dankzij dit jarenlange vakmanschap zijn wij in staat om klanten in alle branches te ontzorgen, adviseren en ondersteunen.

 

Wij werken voor retailers, zorginstellingen, overheid, parkeergarages, productiebedrijven, bouwgiganten, hogescholen, hotels, land- en tuinbouwers, logistieke organisaties, verzekeraars, incidentenbestrijders, gemeentes, het publiek domein en talloze andere sectoren. Ook voor uw sector zijn we actief, en we leggen u graag uit hoe we dat doen.

Reinigingsmachine huren? WALO gaat graag met u in gesprek

Kiest u voor WALO Reinigingsmachineverhuur, dan kiest u voor een volwaardige reinigingspartner die u van A tot Z ontzorgt in al uw hygiënevraagstukken. Meer weten over een reinigingsmachine huren? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of vraag naar een overzicht van onze machines.

WALO Reinigingsmachine verhuur

  Specificaties
  +

  Machine Afmetingen
  Werkbreedte (schrobpad):  50 cm
  Dweilrubber breedte:  76 cm
  Afmetingen (lxbxh):  117x52x109 cm
  Machinegewicht (netto): 100 kg
  Reinigingssysteem
  Capaciteit - theoretisch (max.):  2,500 m2/u
  Capaciteit - praktisch (max.):  1,125 m2/u
  Aantal borstels/pads:  2
  Diameter schijfborstel/pad:  25 cm per stuk
  Borstelaangedreven:  ja
  Wielaangedreven:  ja
  Borsteldruk:  26 g/cm2
  Borsteldruk: 19 kg
  Opnamesysteem
  Praktische capaciteit schoonwatertank:  40 L
  Praktische capaciteit opnametank:  40 L
  Energie
  Energiebron batterij 24V
  Geluidsniveau (DIN45635) 67 dB(A) 
  Ingebouwde lader standaard standaard
  Bediening
  Cilindrisch/schijf disc disc
  Aandrijving
  Transportsnelheid km/u - 4,5
  Werksnelheid 2,5 km/u 
  Hellingshoek 8 %
  Draaicirkel 130 cm

  Bent u geïnteresseerd?

  checkmark Binnen 24 uur een offerte
  checkmark Leveringszekerheid
  checkmark Meer dan 35 jaar ervaring
  Vraag offerte aan Neem contact op
  Producteigenschappen
  • Geluidsniveau: 67 dBA
  • Aandrijving: elektrisch
  • Aantal uur schrobben: 3
  • Ingebouwde acculader
  • Uitstekend reinigingsresultaat met schone en droge vloeren als gevolg
  • Eenvoudig bedieningspaneel
  • Wendbare reinigingsmachine
  • Achterloop schrob-zuigmachine
  • Schrobsnelheid en borsteldruk apart in te stellen
  • Te huur bij WALO, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
  • Bij aanvang van huurperiode uitleg en demonstratie van reinigingsmachine
  1. Groot assortiment medische beschermingsartikelen
  2. Professionele desinfectiemiddelen
  3. Industriële reinigingsmachines
  4. Authorised Tennant Partner

  Vraag vrijblijvend de prijs op

  {{ errors.first("name") }}
  {{ errors.first("email") }}
  {{ errors.first("message") }}
  {{ errors.first("privacy") }}