Service van A tot Z

WALO is al ruim 80 jaar hét kennis en adviescentrum voor schone vloeren en oppervlakken. Wij denken graag met u mee over uw veegplannen, reinigingsmethodes en andere hygiënevraagstukken. Wij voorzien u van maatwerk en advies, en zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Maximale service voor én na uw aankoop

WALO adviseert u over de beste reinigingskeuzes en baseert zich daarbij op uw situatie, eisen en wensen. Dit doen wij uiteraard samen met u op uw locatie.

Ook voor andere oplossingen, zoals hulpmaterialen, reinigingsmiddelen en hygiënesystemen, denkt WALO met u mee. Wij beschikken over een ruim aanbod nieuwe en gebruikte machines en kunnen deze op korte termijn leveren. Tevens voorzien wij u ook van uitgebreid advies over onderhoud, service, reinigingsmethoden, onderhoudscontracten en leasing of financiering.  Na de uitgebreide ingebruikstelling geniet u van het klant zijn bij WALO.

Reparatie, onderhouds- en servicecontracten

Bij WALO bieden we heldere voorwaarden voor een service- en of onderhoudscontract. Wij verzorgen graag periodiek het onderhoud van uw machine(s) en zien erop toe dat uw reinigingsplan zo efficiënt en duurzaam mogelijk is ingericht. Waar nodig bieden wij u proactief advies of wijzen wij u op verbetermogelijkheden.

Onze specialisten en servicemonteurs kennen uw sector en vertalen deze behoeften moeiteloos naar een duurzaam reinigingsplan. Bij calamiteiten, reparatie en of (spoed) bestellingen staan wij van 's ochtends tot 's avonds voor u klaar. Onze helpdesk is elke werkdag van 07:00 tot 21:00 uur beschikbaar, waardoor een oplossing of antwoord nooit ver weg is.

Wij voorzien u van training en opleiding

WALO is al decennialang hét kennis- en adviescentrum op het gebied van hygiëne en reinigingssystemen. Die kennis delen wij graag met u. Dat doen we door professioneel te adviseren en ondersteunen, maar ook door u te trainen en op te leiden.

Door uzelf te bekwamen in hygiënevraagstukken, machinebediening en onderhoud, bespaart u kosten. Hierdoor creert u zelf een schone werkomgeving. Wij bieden trainingen aan bij u op locatie. De voordelen hiervan zijn veelzijdig. U bespaart niet alleen kosten, maar leert ook op verantwoorde wijze omgaan met de machine(s). Dit voorkomt dat u schade rijdt en of belangrijk onderhoud over het hoofd ziet zodat u niet onverhoopt "stil komt te staan".

Vraag naar de mogelijkheden