Your cart

Schoonmaak in de glas- en tuinbouw met Tennant schrob-zuigmachine

Bent u opzoek naar een goede oplossing om uw vervuilde vloeren te reinigen?
WALO Hygiëne & Reinigingssystemen is het kenniscentrum waar u niet om heen kunt!

Reiniging en hygiëne wordt steeds belangrijker binnen de glas- en tuinbouw. Schoon werken is bevorderlijk voor de producten en zorgt voor een verlaging van ziektedruk. In de glas- en tuinbouw heb je veelal te maken met grote oppervlakken die gereinigd moeten worden. De schrob-zuigmachines van Tennant zijn hier uitermate geschikt voor en onmisbaar voor uw bedrijf. Om efficiënt te reinigen in de glas- en tuinbouw kunt u het beste gebruik maken van een reinigingsmachine van Tennant, zoals de  Tennant S20  of de  Opzit-schrob-zuigmachine Tennant T17  Het schoonmaken met een reinigingsmachine bespaard u veel geld en tijd – dan wanneer u met de hand moet schoonmaken

Wanneer vegen of schrobben?

Twee soorten vervuiling:

Er bestaan twee soorten vervuiling: losliggende vervuiling en aangehechte vervuiling.

Wanneer u alleen stof en losliggend vuil in uw logistiekeruimte heeft, welke niet is vastgehecht aan de vloer, dan adviseert WALO om te kiezen voor een Tennant veeg-zuigmachine reinigingsmachines / opzit-veegzuigmachines

Vegen: deze reinigingsmethode zorgt ervoor dat u (zonder stuiven) kunt vegen.
De Tennant veegzuigmachine elimineert het (fijn)stof, maar ook allerhande vervuiling die in uw logistiekeruimte voorkomt. Tennant beschikt over veegzuigmachines die het (fijn)stof filteren tot zelfs tot 0,5 micron. Een menselijke haar heeft de dikte van 50 tot 180 micron! De Tennant veegzuigmachine verzameld losliggende vervuiling in de vuilvergaarbak. De zijborstels van de Tennant veegzuigmachine dient ter ondersteuning van het optimale reinigen langs obstakels, stellingen, uitvegen van goten en meubilair.

 

 

 

 

Schrobben: deze reinigingsmethode biedt u de mogelijkheid om aangehechte vervuiling te verwijderen, denkend aan vet, olie en andere voorkomend vuil. WALO biedt u de keus uit een grote diversiteit aan Tennant schrob-zuigmachines reinigingsmachines/opzit-schrob-zuigmachines

Haal het maximale uit uw Tennant reinigingsmachine

Wilt u het maximale halen uit uw schrobzuigmachine? Dan moet u niet alleen de juiste reinigingsmachine kiezen die past bij het oppervlak dat u moet schoonmaken, maar minstens zo belangrijk in de glas- en tuinbouw is het gebruik van reiniginsmidddelen. Reinigingsmiddelen krijgen immers meer en meer de status van gewasbeschermingsmiddelen, met alle bijbehorende beperkingen en formaliteiten.

Reinigen met elektrisch geladen water:
Tennant ecH2O

 

De Tennant schrob-zuigmachine is zelf te leveren met de optie. ec-H2O

Bij dit reinigingsproces zijn reinigingsmiddelen voltooid verledentijd. Hiermee bespaart u niet alleen op kosten, voorkomt u ook systeemfouten, en werkt u mee aan een schonere wereld. ec-H2O geeft het kraanwater een elektrisch lading en er worden nanobubbels aan toegevoegd.Deze geweldige combinatie geeft een hoge reinigingskracht aan het kraanwater zodat dit elektrische geladen water in combinatie met de roterende borstels moeiteloos alle vervuiling verwijderd.

Hoe groot mag de reinigingsmachine zijn?

Allereerst is het handig om de oppervlakken in kaart te brengen die gereinigd moeten worden. U wilt uw reiniginsmachine natuurlijk wel door heel uw bedrijf kunnen gebruiken.
Binnen welk tijdsbestek wilt u het vloeroppervlak gereinigd hebben? Stel uzelf de vraag waar de reinigingsmachine allemaal doorheen moet passen, zoals deuren, smalle doorgangen of paden. Op deze manier kunt u bepalen wat de afmetingen van de reinigingsmachine moeten zijn.

tennant-product-family reinigingsmachines

 

Kiest u een achterloop of opzit reinigingsmachine?
Er zijn twee verschillende soorten machines.

Een achterloop reinigingsmachine is een machine die uitermate geschikt is voor kleinere oppervlakken en of moeilijk bereikbare plaatsen. Voor grote oppervlakken is een opzit reinigingsmachine veeg-schrob-zuigmachines weer makkelijker en sneller.

 

Met een professionele reinigingsmachine blijft uw vloer altijd schoon. Bekijk ons aanbod reinigingsmachines. WALO

 

Er is altijd een reinigingsmachine die bij uw wensen en situatie past. Heeft u vragen over de toepasbaarheid van een schrob-zuigmachine binnen uw bedrijf? Wij voorzien u graag van passend advies.

Ruim aanbod reinigingsmachines

Bij WALO kunt u rekenen op een ruim aanbod van professionele reinigingsmachines. Zowel de veegzuigmachines als veeg-schrob-zuigmachines zijn uitermate geschikt voor de schoonmaak in de sector glas en tuinbouw.

Aanbod reinigingsmachines

 

Wilt u weten welke reinigingsmachine bij uw onderneming past?

Dan geeft WALO Hygiëne & Reinigingssystemen u graag vrijblijvend advies op locatie.

Wilt u dit zelf ervaren en beleven? Vraag nu een demonstratie aan bij u op locatie

Klantenservice

    Top