Your cart

Schoonmaak in de gezondheidszorg met Tennant reinigingsmachine

Bent u opzoek naar een goede oplossing om uw vervuilde vloeren in de gezondheidszorg te reinigen en onderhouden?
WALO Hygiëne & Reinigingssystemen is het kenniscentrum waar u niet om heen kunt!
 Het hebben en houden van schone vloeren is nergens zo belangrijk dan in de gezondheidszorg. Schoonmaakmachine in de gezondheidszorg is een minimale vereiste.

Vervuiling op de vloer is altijd onhygiënisch, maar kan in de gezondheidszorg zelfs de basis zijn voor infecties of andere ernstige complicaties. Met vaste regelmaat de vloeren grondig reinigen met toegestane middelen gaat veel verder dan de snelle dweil.

Reiniging en hygiëne wordt dus steeds belangrijker binnen de gezondheidszorg. In de gezondheidszorg heb je veelal te maken met een diversiteit aan ruimtes die gereinigd moeten worden. De reinigingsmachines van Tennant zijn hier uitermate geschikt voor en onmisbaar gebleken in de zorgsector. Om efficiënt te reinigen in zorgsector kunt u het beste gebruik maken van een reinigingsmachine van Tennant, zoals de  Tennant T300  of de  Tennant B1, B5 of  B7  Het schoonmaken met een reinigingsmachine bespaard u veel geld en tijd – dan wanneer u met de hand moet schoonmaken.

Hoe krijg en behoud ik een schone vloer?

De volgende 3 stappen moeten minimaal worden doorlopen:

  1. Vegen
  2. Schrobben
  3. Voorzien van beschermlaag (linoleum)

 

Tennant schoonmaakmachine voor een glanzend resultaat

 

Waarom is een schone vloer belangrijk?

  1. Schoon resultaat, en dus hygiënisch
  2. Prachtige uitstraling
  3. Vloer(en) makkelijker schoon te houden
  4. Levensduur vloer

Reinigen zonder zeep:

Tennant levert reinigingsmachines die zelfs zonder zeep grondig reinigen. Deze Tennant reinigingsmachines zijn voorzien van de ec-H2O technologie. Uitleg: ec-H2O

 

Schoonmaken zonder zeep

Bij dit reinigingsproces zijn reinigingsmiddelen voltooid verledentijd. Hiermee bespaart u niet alleen op kosten, voorkomt u ook systeemfouten, en werkt u mee aan een schonere wereld. ec-H2O geeft het kraanwater een elektrisch lading en er worden nanobubbels aan toegevoegd.Deze geweldige combinatie geeft een hoge reinigingskracht aan het kraanwater zodat dit elektrische geladen water in combinatie met de roterende borstels moeiteloos alle vervuiling verwijderd.

Schoonmaakmachine gezondheidszorg, hoe groot mag de reinigingsmachine zijn?

Allereerst is het handig om de oppervlakken in kaart te brengen die gereinigd moeten worden. U wilt uw reiniginsmachine natuurlijk wel door heel uw zorginstelling kunnen gebruiken.
Binnen welk tijdsbestek wilt u het vloeroppervlak gereinigd hebben? Stel uzelf de vraag waar de reinigingsmachine allemaal doorheen moet passen, zoals deuren, smalle doorgangen of paden. Op deze manier kunt u bepalen wat de afmetingen van de reinigingsmachine moeten zijn.

Kiest u een achterloop of opzit reinigingsmachine?

tennant, tennant familie, schrobmachine, schoonmaakmachine, gezondheidszorg, schoonmaken in gezondheidszorg, hygienisch

Tennant schoonmaakmachines

Er zijn twee verschillende soorten machines. 
Een achterloop reinigingsmachine is een machine die uitermate geschikt is voor kleinere oppervlakken en of moeilijk bereikbare plaatsen. Voor grote oppervlakken is een opzit reinigingsmachine veeg-schrob-zuigmachines weer makkelijker en sneller.

Met een professionele reinigingsmachine blijft uw vloer altijd schoon.

Bekijk ons aanbod reinigingsmachines. WALO

Er is altijd een reinigingsmachine die aansluit aan uw wensen en situatie. Heeft u vragen over de toepasbaarheid van een schrob-zuigmachine binnen uw bedrijf? Wij voorzien u graag van passend advies.

Ruim aanbod reinigingsmachines

Bij WALO kunt u rekenen op een ruim aanbod van professionele reinigingsmachines. Aanbod reinigingsmachines

tennant, walo, schoonmaakmachines, schoonmaakmachine, hygiene, gezondheidszorg, duurzaam

Wilt u weten welke reinigingsmachine bij uw zorginstelling past?

Dan geeft WALO Hygiëne & Reinigingssystemen u graag vrijblijvend advies op locatie.

Wilt u dit zelf ervaren en beleven? Vraag nu een demonstratie aan.

Klantenservice

 

    Top