Your cart

Schoonmaak in transport en logistiek

Bent u opzoek naar een goede oplossing om uw vervuilde vloeren te reinigen?

WALO Hygiëne & Reinigingssystemen is het kenniscentrum waar u niet om heen kunt!

Vanwege de vaak grote oppervlakken én tijdsdruk is de schoonmaak in transport en logistiek vaak niet met de hand te doen en moet men hiervoor professionele reinigingsmachines aanschaffen. De oplossing is dan ook om gebruik te maken van een veeg- en/of  schrob-zuigmachines. Een compacte veegmachine als de Tennant S20 of een robuuste opzit Schrobzuigmachine Tennant T17 zijn hier bijvoorbeeld uitermate geschikt voor. WALO Hygiëne en Reinigingssystemen is gespecialiseerd in alles wat schoon moet zijn heeft een ruim aanbod veegmachines voor in de sector transport en logistiek.

Waarom een reinigingsmachine?

Een vuile en onveilige werkvloer in uw logistiekeruimte wilt u natuurlijk voorkomen. Opgebouwde vervuiling op uw vloeren kunnen zorgen voor onveilige situaties.

Er bestaan verschillende soorten gevaren zoals:

  • Langere remweg voor interntransport
  • Stoffige werkomgeving, wat leidt tot verhoogd ziekte verzuim.
  • Productderving

Bovenstaande punten leidt tot kostenverhoging binnen uw organisatie. Een schone en frisse werkomgeving is het visitekaartje van uw onderneming naar uw stakeholders. Een schone, veilige en plezierige werkomgeving creeerd u door het gebruik van de juiste reinigingsmachine.

Wanneer vegen of schrobben?

Twee soorten vervuiling:

Er bestaan twee soorten vervuiling. Losliggende vervuiling en aangehechte vervuiling. Wanneer u alleen stof en losliggend vuil in uw logistiekeruimte heeft dan adviseert WALO om te kiezen voor een Tennant veegzuigmachine. Bekijk ons aanbod veegzuigmachines

Vegen: Deze reinigingsmethode zorgt ervoor dat u (zonder stuiven) kunt vegen.

De Tennant veegzuigmachine elimineert het (fijn)stof, maar ook allerhande vervuiling die in uw logistiekeruimte voorkomt. Tennant beschikt over veegzuigmachines die het (fijn)stof filteren tot zelfs tot 0,5 micron. Ter indicatie: een menselijke haar heeft de dikte van 50 tot 180 micron! De Tennant veegzuigmachine verzameld losliggende vervuiling in de vuilgaarbak. De zijborstel(s) van de veegzuigmachine dient ter ondersteuning van het optimale reinigen langs wanden, obstakels, stellingen, uitvegen van goten en meubilair.

Schrobben: Deze reinigingsmethode biedt u de mogelijkheid om aangehechte vervuiling te verwijderen, denkend aan vet, olie en andere voorkomend vuil. WALO biedt u de keus uit een grote diversiteit aan Tennant schrob-zuigmachines. Bekijk ons aanbod  opzit-schrob-zuigmachines

De Tennant schrob-zuigmachine reinigt uw vloeroppervlak door gebruik van kraanwater en zeep, roterende borstels en of pads. Aansluitend zorgt het dweilrubber er voor dat u een schoon en droog eindresultaat heeft. Uw schrob-zuigmachine is zelf te leveren met de optie  ec-H2O  . Bij dit reinigingsproces is zeep voltooid verledentijd. Hiermee bespaart u op kosten, voorkomt u systeemfouten en werkt u mee aan een schonere wereld. Ec-H2O geeft het kraanwater een elektrisch lading en er worden nanobubbels aan toegevoegd. Deze geweldige combinatie geeft een hoge reinigingskracht aan het kraanwater zodat dit elektrische geladen water in combinatie met de roterende borstels moeiteloos alle vervuiling verwijderd.

In de sector van transport en logistiek draait het allemaal om de snelheid en doeltreffendheid. Met zeer efficiënte machines van Tennant reinigt u binnen no-time uw ruimtes, zonder dat de bedrijfsactiviteiten te veel verstoord hoeven worden. Zo kunt u zich volledig focussen op de zaken waar het echt omgaat: de kerntaken van uw bedrijf.

Schoonmaken in alle comfort
De werkdagen in de sector van transport en logistiek zijn vaak lang en intensief. Om het werk aangenamer te maken is het belangrijk dat de medewerker die een reinigingsmachine bediend er comfortabel bij kan zitten. De ergonomische opzet van onze professionele Tennant reinigingsmachines zorgen ervoor dat u en uw medewerkers van optimaal comfort en een glansrijk resultaat kunnen genieten.

Ruim aanbod veegmachines

Bij WALO kunt u rekenen op een ruim aanbod van professionele reinigingsmachines. Zowel de veegzuigmachines als veeg-schrob-zuigmachines zijn uitermate geschikt voor de schoonmaak in de sector transport en logistiek. Afhankelijk van de oppervlakken en uw wensen.

Wilt u weten welke reinigingsmachine bij uw onderneming past?

Wilt u dit zelf ervaren en beleven?

Dan geeft WALO u graag vrijblijvend advies op locatie.

Vraag nu een demonstratie aan bij u op locatie via klantenservice

 

    Top