Your cart

Vendor handhygiëne systemen

In de visie van Vendor en van Walo moet de toiletbezoeker op elke moment kunnen beschikken over toiletpapier, zeep en handdroging. Alle Vendorsystemen zijn hierop ontwikkeld. Daarnaast hygiene, orde en netheid natuurlijk belangrijke criteria voor de toiletbezoeker. Naast continue beschikbaarheid bent u met Vendor Toilethygiëne dan ook verzekerd van een schone en frisse toiletruimte. En daarmee van een postitieve indruk van de bezoeker.

First tab content
Second Tab Content.

Totaaloplossing

Welke oplossing u ook kiest, Vendor staat voor kwaliteit. Optimale toilethygiëne begint met een deskundig advies, toegespitst op uw situatie, en leidt tot een tevreden toiletbezoeker die altijd kan rekenen op maximale hygiëne en gebruiksgemak. De eigen montagedienst zorgt voor de juiste installatie van de automaten, inclusief de eerste vulling en vulinstructie. Kortom, Vendor zorgt voor een continue representatieve toiletruimte waar uw gasten en medewerkers zich thuis voelen. Zonder dat u er omkijken naar heeft.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij Walo en Vendor op een heldere en praktische wijze geintegreerd in de dagelijkse bedrijfvoering. De producten en dienstverlening zijn daarmee getoetst aan de gevolgen voor de samenleving en het milieu en zijn in alle opzichten een verantwoorde keuze. Het ISO 14001 certificaat staat hiervoor garant. Het assortiment bestaat uit de volgende lijnen:

Vision line

Tradition line

 

Metal line

 

Waarom WALO?
  • Servicegericht
  • MVO-duurzaam
  • Betrouwbaar
Top