,
SC Johnson Handreiniger Deb ROSE FOAM
SC Johnson Handreiniger Deb ROSE FOAM
SC Johnson Handreiniger Deb ROSE FOAM
SC Johnson Handreiniger Deb ROSE FOAM

SC Johnson Handreiniger Deb ROSE FOAM

Handhygiëne

  • Hoogwaardig zacht schuim om handen te reinigen
  • Betoverende geur van rozen
  • Comfortabel, eenvoudig en snel
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Onderscheiden met het ECARF kwaliteitskeurmerk
Vraag offerte aan Neem contact op

Binnen 24 uur een reactie

Deb ROSE FOAM schuimreiniger voor de handen
+

Waar te gebruiken: Sanitaire ruimtes in kantoren, onderwijsinstellingen, kleuterscholen, openbare instellingen, in de gezondheidszorg, in de ouderenzorg en in voedselverwerkende omgevingen.

Rose Signature geur - De geur van betoverende rozen met een verzorgend, aangenaam fris en puur cachet voor een aangename ervaring in de sanitaire ruimte. Populair bij gebruikers.

Milde formule - Dermatologische tests bevestigen dat het product geen huidirritatie veroorzaakt.

Mild conserveermiddel - Speciale formule met één van de mildste conserveermiddelen, om het risico op huidirritaties bij gebruik van dit product te verminderen.

Onderscheiden met het ECARF kwaliteitskeurmerk -Ideaal voor mensen die lijden aan allergieën en geschikt voor een gevoelige en een naar eczeem neigende huid

Bevat glycerol - Vochtinbrenger die uitdroging van de huid voorkomt en de huid na gebruik soepel laat aanvoelen.

Zeepvrije formule met huidvriendelijke pH-waarde -Behoudt de natuurlijke zuurmantel van de huid. Deze laag op het huidoppervlak helpt om het natuurlijke bacteriële evenwicht te behouden.

Wast meer dan 99% van het vuil en de ziektekiemen af- Bij correct gebruik volstaat één enkele dosis voor een zeer effectieve reiniging van de huid.

Gemakkelijk biologisch afbreekbaar - De formule en elk koolstofhoudend ingrediënt ervan wordt overeenkomstig OESO 301 F binnen 28 dagen of minder afgebroken tot enkelvoudige, niet-giftige stoffen.

Met EU Ecolabel - Het product heeft een certificering die bevestigt dat het tijdens zijn levenscyclus, vanaf het winnen van de grondstoffen en de productie tot aan gebruik en verwijdering, het milieu minder belast.

Hoogwaardig zacht schuim - Aangenaam, zijdezacht huidgevoel bij het wassen; bevordert een goede naleving van de regels voor handenwassen.

Comfortabel, eenvoudig en snel - Het gebruiksklare wasschuim kan snel en eenvoudig van de handen en de wastafel worden afgespoeld.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding - Heel zuinig; voor een effectieve handreiniging volstaat één enkele dosis. Biedt meer dan 30% extra wasbeurten en verbruikt 36% minder product in vergelijking met zeeplotions.

Vermindert het waterverbruik - Kan tot wel 45% van het waterverbruik besparen in vergelijking met zeeplotions.

  1. Binnen 24 uur een offerte
  2. Meer dan 80 jaar ervaring
  3. Authorised Tennant Partner

Vraag vrijblijvend de prijs op

{{ errors.first("form.name") }}
{{ errors.first("form.email") }}
{{ errors.first("form.message") }}
{{ errors.first("form.privacy") }}