,

Tennant Stofzuigers

Bekijk hier ons volledige assortiment Tennant stofzuigers. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

7 producten in stofzuigers

Stofzuigers van Tennant 

Bent u op zoek naar een stofzuiger voor professionele of industriële doeleinden? WALO levert de allerbeste stofzuigers van het merk Tennant. U kunt hierbij kiezen uit stofzuigers voor droog gebruik en zogenaamde waterstofzuigers. Beide hebben een andere functionaliteit en wij leggen u graag uit wat u hiervan kunt verwachten.  

Hieronder vindt u een kort overzicht van het nut en de toepassing van deze stofzuigers. Op die manier kunt u bepalen welke stofzuiger het beste aansluit bij uw facilitaire doeleinden. 

Stofzuigers voor droog gebruik 

Tennant stofzuigers voor droog gebruik staan te boek als gebruiksvriendelijk, wendbaar en duurzaam. Ze zijn compact gebouwd en speciaal bedoeld voor schoonmaakbedrijven en facilitaire diensten. U ziet deze stofzuigers dan ook terug in het assortiment van vele professionele reinigingsbedrijven. 

Kenmerkend voor de stofzuigers voor droog gebruik, is dat zij over een grote tankinhoud beschikken, een geïntegreerde kabelrol hebben en dat zij ondanks hun hoge wattage opmerkelijk stil zijn. 

Voor wie zijn stofzuigers voor droog gebruik geschikt? 

Stofzuigers voor droog gebruik worden dagelijks ingezet door facilitair medewerkers in de voedingssector, de automotive, de industrie, maar ze worden ook gebruikt in kantoren en publieke centra en door schoonmaakbedrijven en non-foodorganisaties. 

Waterstofzuigers 

De waterstofzuiger is een zeer krachtige stofzuiger die in staat is om water en vuil gelijktijdig te verwijderen. Het is een misvatting dat waterstofzuigers uitsluitend worden ingezet om vloeistoffen mee op te zuigen. Ze zijn namelijk juist ook geschikt voor het opzuigen van grover vuil zoals fijn bouwstof en gruis. De waterstofzuiger is minder verfijnd dan de droge stofzuiger en daardoor zeer effectief voor het grove werk. 

Voor wie zijn waterstofzuigers geschikt? 

Een waterstofzuiger is ideaal voor het reinigen van werkplaatsen, magazijnen, schuren, garages en plekken waar je veel in aanraking komt met vocht. Zo is een waterstofzuiger prima inzetbaar bij bijvoorbeeld lekkages en verstoppingen, voor het verwijderen van natte drab uit goten, en voor het effectief opzuigen van zaagsel, houtkrullen, residu van schuurwerk, bouwstof en nog veel meer. 

Stofzuiger nodig? WALO helpt u kiezen 

Bent u op zoek naar een stofzuiger voor droog gebruik of naar een waterstofzuiger voor het grovere werk? Wij helpen u graag kiezen welke stofzuiger past bij uw situatie. Dat doen we door samen met u te kijken naar uw reinigingsplan en naar uw schoonmaakactiviteiten in het algemeen. Wij weten precies welke stofzuiger geschikt is voor welke doeleinden en welke oppervlakken. Bent u benieuwd naar ons maatwerk advies? Vraag een kosteloos gesprek met ons aan.