,

Tennant eenschijf- en polijstmachines

Bekijk hier ons volledige assortiment Tennant polijst- en eenschijfsmachines. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

0 producten in eenschijf- en polijstmachines

Eenschijf- en polijstmachines nodig? Vraag WALO om advies 

Bent u op zoek naar een eenschijfsmachine of polijstmachine? WALO levert al meer dan dertig jaar hoogwaardige machines van Tennant voor de zakelijke markt. In het productoverzicht hierboven vindt u alvast ons aanbod. In de tekst hieronder leggen wij u graag kort uit wat de functionaliteit is van onze polijst- en eenschijfsmachines.

Eenschijf- en polijstmachines van Tennant

Bent u op zoek naar een eenschijfsmachine die uw vloeren kan schuren, boenen en onderhouden? En wilt u krassen, vlekken of oneffenheden in uw vloer egaliseren en deze weer laten glanzen alsof die pas gelegd is? Dan zijn onze polijstmachines de keuze waar u naar zoekt. U kunt deze eenschijfsmachines gebruiken voor zowel stenen, houten als linoleum vloeren. Per vloer is de wijze van reiniging weer anders en heeft u mogelijk andere reinigingsmiddelen nodig. 

De polijstmachines in ons assortiment hebben elk weer andere eigenschappen en worden aangedreven middels een pad-/borstelcombinatie. Sommige machines zijn low speed of dual speed, en andere machines high speed of ultra high speed. Diverse eenschijfsmachines zijn voorzien van thermische beveiliging en een hypo-allergene HEPA-filter. Kenmerkend aan al onze polijstmachines is dat zij eenvoudig zijn gebruik zijn. 

Stenen vloer

Stenen of natuurstenen vloeren zijn vaak van marmer of graniet. Om een dergelijke vloer optimaal te beschermen, kunt u gebruik maken van reinigings- en afdichtmiddelen waarmee u de vloer beschermt tegen beschadigingen, vlekken en vuil.

Houten vloer 

Polijst- en eenschijfsmachines zijn perfect geschikt voor houten vloeren. Let er wel goed op dat u de juiste chemicaliën gebruikt bij het polijsten van uw houten vloer. Houten vloeren zijn namelijk kwetsbaar van aard en bij het gebruik van de verkeerde reinigingsmiddelen kan de beschermende laag van de vloer beschadigen.

Pvc vloer 

Ook voor een pvc-vloer is de polijstmachine dé ideale tool om mee te boenen. Pcv wordt gemaakt uit aardolie en keukenzout en kan met een eenschijfsmachine prima onder handen worden genomen.

Linoleum vloeren

Heeft u een elastische linoleum vloer die regelmatig geboend moet worden? Ook dan is een polijstmachine van Tennant een uitstekende keus waarmee u uw vloer op veilige en efficiënte wijze kunt onderhouden. Het voordeel van een linoleum vloer is dat deze makkelijker in de was te zetten is dan een houten vloer. 

Welke eenschijfsmachine is geschikt voor u? 

Eenschijfsmachines worden veel gebruikt door schoonmaakbedrijven, maar ook op scholen, productielocaties en in de industrie. Bent u benieuwd welke polijstmachine past bij uw type vloer? Tijdens een vrijblijvend gesprek leggen wij u graag uit welke polijstmachine geschikt is voor uw vloer. Wij zijn namelijk niet slechts een verkoper van reinigingsmachines, maar een volwaardig hygiëne- en adviescentrum. Dat betekent dat wij al onze klanten van een oplossing voorzien die past bij hun hygiëne- en reinigingsplan.