,

Schoenovertrekken

1 producten in schoenovertrekken

Schoenovertrekken voor de medische sector 

Bent u op zoek naar medische schoenovertrekken van WALO levert schoenovertrekken van versterkt polyethyleen. Dankzij het sterke elastiek hebben deze schoenovertrekken een optimaal draagcomfort. 

Geruwd en waterdicht 

Een groot voordeel van deze schoenovertrekken is dat ze geruwd en waterdicht zijn. Dankzij het geruwde karakter voorkomt u dat uw personeel uitglijdt. En omdat de schoenovertrek waterdicht is, komen de schoenen zelf niet in aanraking met vocht. Hierdoor kunnen de overtrekken overal gebruikt worden, ook op plekken waar het vochtig of glad is. 

Geschikt voor de medische sector 

De schoenovertrekken zijn gemaakt van CPE en perfect geschikt voor de zorg en de medische sector. Ze worden gebruikt in onder meer zorginstellingen, ziekenhuizen, laboratoria en privéklinieken. Ze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor in operatiekamers en op quarantaine-afdelingen, maar ook in badkamers van verpleeghuizen en ziekenhuizen. Op deze wijze kan verplegend personeel patiënten veilig en zonder uitglijden helpen met wassen. 

Maten, diktes en aantallen 

U kunt onze medische schoenovertrekken bestellen in diverse diktes, waaronder 25-30-40-70-75-130 mu. Ook qua maten heeft u ruime keuze: van maat 36 tot maat 49 en alles daartussenin. Uw bestelling wordt verpakt met 1000 tot 2000 schoenovertrekken per doos. Heeft u vragen over uw bestelling? Wij adviseren u graag.