,

Tennant Achterloop-veegzuigmachines

De Tennant achterloop-veegmachines zijn compact en wendbaar en daarom perfect te gebruiken in kleine en krappe ruimten. De achterloop-veegmachines van Tennant hebben een perfecte stofbeheersing, grote vuilbak en zijn bovendien snoerloos. Met een achterloop-veegmachine van Tennant is stof verleden tijd. Heeft u vragen over de achterloop-veegmachines van Tennant? Neem dan contact met ons op.

2 producten in achterloop-veegzuigmachines

Achterloop-veegzuigmachines: een stofvrij resultaat

De achterloop veegzuigmachines van Tennant leveren een zeer nauwkeurig resultaat. De machines zijn zo ontworpen dat zelfs het fijnste stof zorgvuldig wordt opgenomen in de vuilbak. Bovendien hebben de machines een ingebouwde lader en filtratie tot 3 micron. Dankzij de automatische shaker blijft het filter goed schoon. Tot slot zijn de achterloop-veegzuigmachines van Tennant wendbaar, compact en zeer eenvouding in gebruik.

Toepassingen achterloop-veegzuigmachines.

Achterloop-veegzuigmachines zijn een aanwinst voor ieder bedrijf die regelmatig te maken heeft met stof op de werk- of bedrijfsvloer. De compacte achterloop-veegzuigmachines leveren namelijk uitstekend werk in kleine- tot middelgrote ruimtes, zoals: werkplaatsen, (kleine) magazijnen, scholen, winkels, terrassen en kleinere parkeer- en buitenterreinen. Voor de grotere oppervlakken adviseren wij een opzit-veegmachine, met meer capaciteit en comfort.

Achterloop-veegmachine huren of kopen?

Bij WALO heeft u altijd de mogelijkheid om een achterloop-veegmachine te kopen of te huren. Als u de veegmachine regelmatig tot dagelijks wilt gebruiken adviseren wij nieuwkoop. De duurzaam ontworpen veegmachines van Tennant zijn uitgerust met degelijke onderdelen die weinig onderhoud vragen. Uw investering verdient u ruimschoots terug. Echter bij tijdelijke uitval van uw veegmachine, behoefte aan extra veegcapaciteit of een eenmalig veegklus kunt u ook terecht bij onze huurvloot. U huurt al een achterloop-veegmachine vanaf een dagdeel.