,

Verhuur Reinigingsmachines

Wilt u een professionele reinigingsmachines huren? Als erkend Tennant-partner biedt WALO hoogwaardige Tennant-reinigingsmachines voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze zijn tevens beschikbaar voor short-lease. Heeft u behoefte aan op maat gemaakt advies? Neem dan contact op en we denken graag met u mee over de reinigingsmachine die bij u past.

Categorieën binnen verhuur reinigingsmachines

45 producten in verhuur reinigingsmachines
Filter Sluiten

WALO biedt een breed scala aan reinigingsmachines voor verhuur, waaronder schrobmachines, veegmachines, tapijtreinigers en eenschijfmachines. Onze machines zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, evenals voor industriële toepassingen. Als de specifieke machine die u zoekt niet vermeld staat, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Het huren van een Tennant reinigingsmachine kan zeer aantrekkelijk zijn bij tijdelijk gebruik. Het biedt niet alleen een kosteneffectieve oplossing, maar is ook duurzaam, zonder de zorgen over onderhoud. Bij Walo Rental profiteert u van de volgende voordelen:

  • Marktconforme huurprijzen
  • Haal- en brengservice
  • Een ruim assortiment schoonmaakmachines voor diverse vloertypes
  • Machines voor zowel kleine als grote oppervlakken
  • Flexibele huurtermijnen, al vanaf 1 dag
  • 24/7 incidentenbestrijding
  • Tientallen jaren vakmanschap in hygiëne en reiniging

De Tennant-machines zijn duurzaam en tegelijkertijd groots in prestaties. Na gebruik is het eenvoudig om de vuilwatertank en vuilzeef te reinigen, wat bijdraagt aan een optimale hygiëne. Het geluidsniveau van de machine is laag en de kans op uitglijden is minimaal dankzij de effectieve wateropname.

Wilt u een professionele reinigingsmachine huren inclusief bestuurder? Ook dat is mogelijk bij WALO. Neem dus gerust contact op voor de mogelijkheden.