Verhuur Reinigingsmachines

Een Tennant reinigingsmachine huren kan bij tijdelijk gebruik zeer interessant zijn. Huren is goedkoper, duurzamer en u hoeft niet na te denken over het onderhoud. Bij Walo Reinigingsmachine verhuur profiteert u van:

  • Marktconforme huurprijzen;
  • Haal-en brengservice;
  • Altijd een geschikte machine voor uw soort vloer,  assortiment van ruim 75 schoonmaakmachines ;
  • Machines geschikt voor kleine en grote oppervlakten;
  • Huur zolang u wilt (al vanaf 1 dag);
  • 24/7 incidentenbestrijding;
  • U profiteert van ruim 35 jaar vakmanschap in hygiëne en reiniging.

Weten welke machine u nodig heeft? Neem dan contact op voor persoonlijk en deskundig advies.

Categorieën binnen verhuur reinigingsmachines

1 producten in verhuur reinigingsmachines

Assortiment reinigingsmachines

Momenteel hebben we een assortiment van ruim 75 schrobmachines. We verhuren schrobmachines, veegmachines, tapijtreinigers, polijstmachines en eenschijfsmachines. We hebben ook machines die geschikt zijn voor outdoor gebruik of in de industrie. Als de machine die u zoekt er niet tussen staat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De voordelen van een reinigingsmachine huren bij Walo

De tennant machines zijn ontworpen om een superieur resultaat te leveren en na afloop kunt u gemakkelijk de vuilwatertank en vuilzeef schoonmaken voor een goede hygiëne. Het geluidsniveau van de machine is veilig, en dankzij de goede wateropname is de kan op uitglijden minimaal. Het huren van een schrobmachine bij Walo is tijdbesparend, betaalbaar en flexibel. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een reinigingsmachine te huren met of zonder bestuurder en de machine wordt op locatie bij u afgeleverd en na gebruik weer opgehaald. Wij kunnen ook op korte termijn u van dienst zijn door onze 24/7 incidentenbestrijding.

Walo bedient klanten in verschillende branches, bijvoorbeeld retailers, overheidsinstanties, parkeergarages, industriële bedrijven, scholen en zorginstellingen. 

Contact?

Als u verder nog vragen of advies nodig heeft over het huren van onze schrobmachines of andere producten staan onze specialisten klaar om al uw vragen te beantwoorden! Contact opnemen met de klantenservice.