Tennant Reinigingsmachines

Als Authorised Tennant Partner levert WALO de allerbeste Tennant reinigingsmachines van de markt. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment voor de reiniging van zowel indoor als outdoor. Bekijk hieronder welke Tennant machines wij op voorraad hebben. Geen keuze kunnen maken? Neem voor persoonlijk en deskundig advies contact op.

Categorieën binnen reinigingsmachines

44 producten in reinigingsmachines
Filter Sluiten

De service van WALO

WALO beschikt over meer dan 70 verschillende reinigingsmachines van Tennant. Als een van de onderdelen aan vervanging toe is kunnen we ook losse onderdelen aan u leveren. We kunnen de machines op met spoed meteen voor u repareren op locatie. Als de reparatie geen haast heeft kunt u een afspraak inplannen voor service, reparatie of onderhoud op onze website. Uw bestellingen worden kundig ingepakt en binnen 24-48 met DHL verstuurd.

Als het bestelde product niet voorradig is wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Als u twijfelt tussen verschillende producten geven we u graag deskundig advies. Onze specialisten staan altijd voor u klaar!

Categorieën 

De machines zijn opgedeeld in verschillende categorieën namelijk: Veeg(zuig)machines, Gebruikte machines, nieuw uit voorraad leverbare machines, Stofzuigers, industriële schrobmachines, Tapijt-sproeiextractiemachines, Polijst en eenschijfmachines, Buiten- en stadsreiniging en losse onderdelen. Als het product wat u zoekt er niet tussen staat, kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. 

De voordelen van een reinigingsmachine

Schone vloeren zijn hygiënischer, veiliger en verlengen de levensduur van de vloer. Vroeger werden alle vloeren handmatig gereinigd met een bezem of dweil, maar door Tennant reinigingsmachines bespaart u veel arbeidstijd en hebben medewerkers meer tijd voor andere werkzaamheden. Sommige machines zijn geschikt om achter te lopen en andere om op te zitten, zo is er voor elk wat wils. De machines zijn te gebruiken in verschillende branches van de horeca tot parkeergarages. Voor het inzetten van een reinigingsmachine in de industrie adviseren wij een industriële schrobmachine.