,

Tennant Tapijt-sproeiextractiemachines

Bekijk hier ons volledige assortiment Tennant tapijt-sproeiextractiemachines. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

5 producten in tapijt-sproeiextractiemachines

Tapijt-sproeiextractiemachines van Tennant 

Een tapijt-sproeiextractiemachine wordt ook wel kortweg een tapijtreiniger of sproeiextractiemachine genoemd en is bedoeld voor het reinigen van harde en zachte vloeren. De machine is in staat om vloeren diep en grondig schoon te maken. Dat geldt niet alleen voor tapijtvloeren, zoals de naam doet vermoeden, maar ook voor andere harde vloeren en oppervlakten. 

Een groot voordeel van deze machines is dat ze geluidsarm zijn, eenvoudig in onderhoud en dat er geen gereedschap nodig is om de borstels te vervangen. Dankzij de uitneembare containers is het tevens zeer eenvoudig om de watertanks te legen of te vullen. 

Hoe werkt een sproeiextractiemachine? 

De werking van een tapijtreiniger is als volgt: de extractiemachine heeft een sproeifunctie die onder hoge druk een mengsel van water en schoonmaakmiddel op de te reinigen vloer spuit. Wanneer dit mengsel eenmaal op de vloer is aangebracht, kan dit inclusief het vuil weer worden opgezogen. 

Met de Tennantsproeiextractiemachines kunt u uw vloeren duurzaam en efficiënt reinigen. Dankzij de dynamiek van deze machines is het bovendien mogelijk om ook moeilijk bereikbare plekken te reinigen, bijvoorbeeld onder uw bureau of tafels. 

Voor wie is een tapijt-sproeiextractiemachine geschikt? 

Een sproeiextractiemachine van Tennant heeft voor de gebruiker vele voordelen. Zo is de droogtijd na gebruik zeer kort, waardoor de vloer snel weer begaanbaar is. Dit is zeker in ziekenhuizen en hotels een belangrijk voordeel, omdat hier dag en nacht mensen aanwezig zijn en een vloer dus niet kan worden gereinigd nadat iedereen weg is, zoals bijvoorbeeld op een school of kantoor het geval is. 

Een ander groot voordeel is de multifunctionele inzetbaarheid - de machine wordt immers gebruikt voor uiteenlopende vloeren en oppervlakken. De toepasbaarheid van de machine leent zich hierdoor voor facilitaire diensten in onder andere hospitalen, bij schoonmaakbedrijven en in scholen en hotels. 

Sproeiextractiemachine nodig? Vraag WALO om advies 

Wilt u uw vloeren snel en efficiënt reinigen met een fris mengsel van water en reinigingsmiddel? Dan is een tapijt-sproeiextractiemachine uw beste keuze. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring met reiniging en hygiëne en helpen u graag bepalen welke van onze Tennantsproeiextractiemachines de beste match vormen met uw reinigingsplan. U kunt daarvoor een kosteloos adviesgesprek met ons aanvragen. Liever nog even rondkijken? Dan vindt u in het productassortiment hierboven een overzicht van ons aanbod.