Tennant onderdelen

Bent u op zoek naar een onderdeel voor uw Tennant reinigingsmachine? WALO heeft een ruim assortiment onderdelen op voorraad, ook van oudere Tennant reinigingsmachines. Snelle levering gegarandeerd. WALO beseft als geen ander dat er niets zo frustrerend is als uw reinigingsmachine stilstaat wegens een defect of een kapot onderdeel. Vul het formulier op de contactpagina zo volledig mogelijk in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel 0187-605374.

Categorieën binnen tennant onderdelen

88 producten in tennant onderdelen

Batterijen

De batterijen of accu’s die Walo levert zijn origineel en van het merk Tennant. Bij het aanvragen van de offerte vragen we u om aan te geven welk model machine u heeft, zodat we de passende soort batterij kunnen leveren. We leveren Lithium-ion-batterijen, gelbatterijen, agm-batterijen en standaard batterijen.

Borstels

Walo levert officiële Tennant True borstels deze zijn speciaal vervaardigd voor Tennant reinigingsmachines. De borstels hebben een langere levensduur en zijn zo ontworpen dat ze optimaal kunnen reinigen. Het gebruik van deze producten vermindert ook het risico van uitglijden of struikelen.

Dweilrubbers

Walo levert alleen dweilrubbers van het merk Tennant zelf, omdat deze de beste uitwerking hebben op uw vloeren. Uw vloeren worden in korte tijd streeploos en schoon. Vraag nu een prijs aan en ontvang binnen 24 uur een passende offerte.

Filters

Filters optimaliseren de productiviteit van uw reinigingsmachine daarom is het belangrijk dat u hiervoor een kwalitatief filter gebruikt van het merk Tennant. De filters van Tennant gaan lang mee en verlagen uw onderhoudskosten.

Pads

Officiële Tennant pads optimaliseren de prestaties van uw reinigingsmachine en kunnen gebruikt worden bij het strippen, reinigen en polijsten.

Skirts

We leveren officiële Tennant skirts voor als uw huidige skirt aan vervanging toe is. Als u niet zeker weet welke soort machine u heeft dan kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Is een van uw Tennant onderdelen aan vervanging toe? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan bij Walo voor de vervanging van dit onderdeel. We reageren standaard binnen 24 uur op uw vragen. 

Email: welkom@walo.nl
Telefoon: 0187-605374