Over WALO

WALO is al meer dan 80 jaar hét kennis- en adviescentrum voor schone vloeren en oppervlakken. Wij zijn totaalleverancier op het gebied van hygiëne en reinigingssystemen voor zowel indoor als outdoor. WALO biedt een antwoord op al uw hygiënevraagstukken. Als adviescentrum denken wij actief met u mee en leveren wij de best denkbare service, machines en materialen. Wij zijn actief in uiteenlopende sectoren, waaronder:

  • Voeding
  • Gezondheidszorg
  • Industrie
  • Glas- en tuinbouw
  • Overheidsinstellingen
  • Transport & Logistiek

Ruim 80 jaar ervaring, training en advies

Wij zijn niet slechts uw leverancier, wij zijn uw partner. En dat betekent dat we actief met u meedenken. Onze service gaat verder dan verkoop en verhuur; als expert in schone vloeren en oppervlakken, voorzien wij klanten al ruim dertig jaar van maatwerk, trainingen en professioneel advies. Samen met u bekijken wij uw hygiënevraagstuk en bieden een passende oplossing.

Schone oppervlakken én een schoon milieu

De hygiëne binnen uw bedrijf kan alleen worden gewaarborgd wanneer die onderdeel uitmaakt van een schone leefomgeving. Hygiëne en milieu gaan immers hand in hand. Daarom werken wij met een MVO-gecertificeerd assortiment. Onze producten zijn voorzien van een eco-label en onze reinigingsmachines werken niet met zeep, maar met ec-H2O Nano Clean, een ecologische technologie die water middels elektra omzet in een schoonmaakoplossing.

Topsegment reinigingsmachines

Als u voor WALO kiest, dan kiest u voor de allerbeste reinigingsmachines die de markt te bieden heeft. Wij zijn Authorised Tennant Partner en exclusief leverancier van Tennant-reinigingsmachines. Onze machines zijn buitengewoon duurzaam, robuust en efficiënt. Wij beschikken over een indrukwekkend assortiment die op alle denkbare reinigingsvraagstukken een antwoord bieden.

Neem contact met ons op

Neem contact op

Voor WALO is een klantgerichte mentaliteit de kern van ons succes. Wij besteden veel aandacht aan consultancy en zijn daarmee uitgegroeid tot hét kennis- en adviescentrum voor al uw hygiënevraagstukken.

Heeft u vragen over onze producten en/of dienstverlening of wilt u weten hoe u de bedrijfshygiëne nog verder kunt optimaliseren? De specialisten van WALO adviseren u graag.

Neem contact op

Tennant Machines

Als Authorised Tennant Partner leveren wij met trots reinigingsmachines van dit toonaangevende merk. Als officiële partner van Tennant kunnen wij u ongeëvanaarde kwaliteit leveren en een brandschoon resultaat van uw bedrijfsvloer garanderen.

Bij WALO helpen wij u met plezier bij het kiezen van de juiste reinigingsmachine. Voor iedere toepassing of locatie heeft Tennant een geschikte machine.

Bekijk veegmachines

Bekijk schrobmachines