,

Buiten- en stadreiniging

Wilt u een veegwagen huren voor buiten- en stadsreiniging? Maak dan een duurzame keus met de emissievrije Green Machines van WALO. Deze machines zijn duurzaam, produceren weinig geluid en gaan de hele dag mee op één acculading.

5 producten in buiten- en stadreiniging

Waarom een veegwagen huren bij WALO?

WALO levert emissievrije veegwagens aan gemeenten, buitendiensten, luchthavens en logistieke organisaties. Wij hebben ruim 80 jaar ervaring in hygiëne en reiniging en weten precies welke veegwagen bij uw reinigingsplan past. Omdat wij over een grote voorraad beschikken, vindt u bij ons altijd een geschikte veegwagen om te horen.

Bekijk hieronder de voordelen van een veegwagen huren bij WALO: 

 • Marktconforme huurprijzen;
 • Haal-en brengservice;
 • Huren zo lang of kort als u zelf wilt;
 • 24/7 incidentenbestrijding;
 • Duurzaam en emissievrij reinigen;
 • Ruim 80 jaar vakmanschap in hygiëne en reiniging;
 • Landelijke dekking in alle provincies.

Keuzehulp: welke veegwagen heeft u nodig? 

In ons assortiment vindt u diverse veegwagens van Green Machines. Welke veegwagen u huurt, hangt af van uw reinigingsdoelen. Hieronder vindt u een keuzehulp die speciaal door onze adviseur is samengesteld:  

Veegwagen kopen of huren: zo maakt u de juiste keuze 

Twijfelt u tussen een veegwagen huren of kopen? Dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

In welke gevallen kunt u beter huren?

Heeft u een veegmachine slechts eenmaal nodig, bijvoorbeeld na een evenement of incident? Dan is het vanzelfsprekend dat u deze huurt in plaats van koopt. Maar als u de veegwagen langere tijd gebruikt of als u deze op vaste tijden in het jaar huurt, kan ook kopen aantrekkelijk zijn.

Twijfelt u wat u het beste kunt doen? Bekijk dan hieronder alvast de voordelen van een veegmachine huren:

 • U bespaart kosten - Door een machine te huren of te leasen, voorkomt u aanschafkosten. U blijft financieel flexibel en hoeft niet bij uw MT te vragen om een groot budget.
 • Uw machine wordt meteen geleverd - De veegwagens die wij verhuren, zijn uit voorraad leverbaar. U heeft dus geen wachttijd, wat wél vaak zo is als u kiest voor het kopen van een veegwagen. U kunt dit ook combineren: als de veegwagen die u koopt nog enige tijd op zich laat wachten, kunt u er tijdelijk één huren.
 • U heeft geen stress over onderhoud -  De veegwagen wordt gereinigd en goed onderhouden bij u geleverd. Van onderhoud is dus geen sprake en als er incidenten zijn, kunt u altijd bij ons terecht.
 • U kunt de machine testen voor u deze koopt -  Wilt u een machine kopen, maar deze eerst testen? Dat kan tijdens een huurperiode. Door de veegwagen eerst een tijdje te huren, kunt u testen of u tevreden bent over de kwaliteit. U kunt dan op basis daarvan alsnog beslissen om over te gaan op aankoop of financial lease.
 • U heeft (meestal) geen opslagruimte nodig - Nadat u de machine gehuurd heeft, wordt deze netjes weer door WALO opgehaald. U heeft daardoor geen permanente opslagruimte nodig. 

In welke gevallen kunt u beter kopen? 

Als u op de lange termijn een veegwagen nodig heeft, kunt u in de meeste gevallen beter kopen dan huren. Dat komt doordat de kosten bij langdurig verhuur flink kunnen oplopen. Kopen is in dat geval een betere optie, zeker wanneer u voor een occasion kiest.

Heeft u voor een langere periode een schrobmachine nodig? Dan is kopen in sommige gevallen een betere keus dan huren. Dit geldt vooral bij langdurig en dagelijks gebruik. De kosten voor verhuur lopen dan al snel op en wegen niet langer op tegen het kopen van een machine. Dat geldt zeker wanneer u voor een occasion kiest.

Nog een voordeel van kopen: de investering is eenmalig en u heeft geen terugkerende lasten die een wissel trekken op uw cashflow. Twijfelt u nog? We adviseren u graag over de keuze die het beste bij u past!

Veegwagen huren bij WALO: hoe werkt dat?

Kiest u ervoor om een veegwagen te huren bij WALO? Dan gaat dat als volgt in zijn werk: 

 • Onze adviseurs helpen u bij het kiezen van de juiste veegwagen;
 • U bepaalt de gewenste huurperiode en wij bieden u de beste deal;
 • U krijgt vooraf een gratis demo, zodat u weet hoe de veegwagen werkt en presteert;
 • De veegwagen wordt netjes bij u voor de deur afgeleverd;
 • Wanneer zich incidenten voordoen, kunt u ons 24/7 bereiken voor hulp;
 • Na de huurperiode haalt onze chauffeur de veegwagen netjes bij u op. 

Vraag hier uw veegwagen aan bij WALO

Via het contactformulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor de door u gewenste veegwagen. Ook als u nog niet weet welke machine u wilt, helpen we u graag op weg met advies. We kijken ernaar uit vrijblijvend met u in gesprek te gaan!

[Neem contact op]