,

Buiten- en stadsreiniging

WALO beschikt over een hoogstaand assortiment aan buiten- en stadsreinigingsmachines. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

5 producten in buiten- en stadsreiniging

De beste machines voor buiten- en stadsreiniging

Bent u op zoek naar een veegmachine of zwerfvuilzuiger voor buiten- en stadsreiniging? WALO biedt u het duurzame assortiment waar u naar zoekt. Wij beschikken over outdoor-veegmachines met 100% elektrische aandrijving die een volle werkdag op één accu te gebruiken zijn. Ook beschikken wij over elektrische zwerfvuilzuiger met een accucapaciteit van maar liefst zestien uren. Hierdoor kunt u de machine moeiteloos langer dan één werkdag in gebruik nemen.

Straatveegmachines

Bent u op zoek naar een straatveegmachine voor de reiniging van parken, straten, paden, parkeerterreinen of (industriële) buitenruimtes? WALO beschikt over een 100% duurzaam en energieneutraal aanbod van Green Machines. Deze outdoor-veegmachines zijn emissievrij, wat betekent dat er geen sprake is van Co2-uitstoot of uitlaatgassen. Deze machine voldoet daardoor aan al uw doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. Nu én in de toekomst. 

Een groot voordeel van deze Green Machines straatveegmachine is echter niet alleen de duurzaamheid hiervan, maar ook het feit dat deze machine dankzij de elektrische aandrijving vrijwel geluidloos is. De machine is daardoor ideaal inzetbaar in woonwijken en in de buurt van parken, scholen en ziekenhuizen. Zelfs in de vroege ochtend of late avond kan deze machine zonder enige geluidsoverlast worden ingezet. 

De Green Machines 500ZE bevat alle eigenschappen en luxe die je van een innovatieve straatveger mag verwachten, waaronder airco, achteruitrijcamera met kleurenbeeldscherm, hogedrukreiniging, centrale smering en vanzelfsprekend ook een radio. 

Green Machines
Zwerfvuilzuigers

Zoekt u een energieneutrale afvalzuiger voor zwerfvuil in de openbare ruimte, op uw bedrijfsterrein of schoolpleinen, ziekenhuisterreinen, parkeergarages, stations, perrons en luchthavens? De GM1ze compacte reinigingsmachine  veegt alles samen en zuigt het moeiteloos op: papier, drankblikken, karton, glas, plastic, metalen flessen, dorre bladeren, hondenontlasting, houtsnippers en talloze andere vormen van natuurlijk en onnatuurlijk zwerfvuil. 

Een groot voordeel van de GM1ze is dat deze op elk oppervlak inzetbaar is. Denk daarbij aan straatstenen, beton, stoepranden, hellingen, tegels en gras. Dit maakt het mogelijk om deze duurzame en innovatieve zwerfvuilzuiger overal en onder elke omstandigheid in te zetten. 


Welke machine voor buiten- en stadsreiniging is geschikt voor u?

Bent u op zoek naar een energieneutrale en toekomstbestendige oplossing voor buiten- en stadsreiniging? Dan zijn onze zwerfvuilzuigers en straatveegmachines alles wat u nodig heeft. Dat geldt wanneer u voor een overheidsinstelling werkt zoals een gemeente of provincie, maar ook wanneer u actief bent in de industriële sector, in de logistiek of in een andere branche waarin schone buitenruimtes belangrijk zijn 

 Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en denken proactief met u mee over uw reinigingsplan. Meer weten? Vraag een vrijblijvend gesprek met ons aan en WALO helpt u op weg.