,

Alle reinigingsmachines

Wilt u een reinigingsmachine huren voor het schoonmaken van uw vloeren, binnen- of buitenruimtes? Bij WALO vindt u huurmachines die geschikt zijn voor elke hygiëne-uitdaging. Onze huurvloot is beschikbaar voor zowel kort als lang verhuur, waardoor u altijd een oplossing vindt die bij u past.

Filter Sluiten

In het assortiment van WALO vindt u het meest complete assortiment reinigingsmachines voor de verhuur. Van industriële schrobzuigmachines tot veegmachines en van compacte achterloopmachines tot krachtige stofzuigers: in onze huurvloot vindt u altijd een reinigingsmachine die bij uw reinigingsplan past.

Wilt u een grote ruimte reinigen, zoals een garage, loods, vliegveld of beurshal? Dan is een opzitmachine uw beste keuze. Deze machines zijn zeer krachtig en bieden hoogwaardige ergonomie. Voor de reiniging van compactere ruimtes, zoals vergaderzalen, winkelpaden en zwembaden, is een achterloopmachine de beste keus. Deze zijn zeer wendbaar en compact.

Zoekt u een machine voor het reinigen van buitenruimtes, parkeren en parkeerterreinen? Dan is een Green Machines-veegmachine zeer geschikt. Deze duurzame veegmachines zijn geheel elektrisch te verkrijgen en kunnen een volle dag gebruikt worden op één acculading.

Twijfelt u welke huurmachine bij uw reinigingsplan past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies. We denken graag met u mee!