,

Trainingen handhygiëne

Handhygiëne is belangrijker dan ooit. Enkele jaren geleden had dit vooral de aandacht in de medische sector en bij voedselverwerkende bedrijven, maar sinds de coronacrisis is er binnen elke sector aandacht voor hygiëne. Bij WALO merken we dit door een sterke toename in het geven van trainingen omtrent hygiënisch werken. 

Als adviescentrum voor hygiëne en reiniging raden wij klanten altijd aan om een professioneel handhygiëneplan in werking te stellen. Hiermee kunt u het verzuim binnen uw bedrijf significant terugdringen. Dit levert u vele voordelen op. Zo bespaart u vaak duizenden euro's per jaar omdat er minder ziekmeldingen zijn. Ook zorgt u dat de continuïteit op de werkvloer bewaard blijft, dat de productiviteit niet terugloopt en dat uw personeel beschermd wordt tegen virussen, bacteriën en infecties. 

Tijdens een training vertellen we u en uw personeel alles over het belang van handhygiëne en de wijze waarop u hieraan kunt bijdragen op de werkvloer. Dat doen we door te vertellen over onze producten, uit te leggen hoe deze worden gebruikt. Dankzij zo'n training creëren we bewustzijn voor hygiënisch werken en het belang daarvan. Dit verhoogt het enthousiasme bij uw personeel en leidt tot een veilige en hygiënische werkvloer. 

 Vraag hier uw training aan

{{ errors.first("form1.field_1") }}
{{ errors.first("form1.field_3") }}
{{ errors.first("form1.field_2") }}
{{ errors.first("form1.privacy") }}