,

Handreiniging

3 producten in handreiniging

SC Johnson

Het familiebedrijf SC Johnson is 2 eeuwen geleden opgericht in de Amerikaanse staat Wisconsin. Het bedrijf fabriceert verschillende bekende schoonmaak merken voor over de hele wereld. Daarnaast SC Johnson volledig transparant over de ingrediënten van de producten, dit is te bekijken op de officiële website van het bedrijf. 

Sectoren

De handreinigingsmiddelen van SC Johnson zijn niet verbonden aan een bepaalde sector. Desondanks zien we dat vooral ziekenhuizen en zorginstellingen en andere bedrijven in de gezondheidszorg deze producten inzetten. Daarnaast zijn deze producten onmisbaar voor een hygiënische werkomgeving ongeacht de branche waarin uw bedrijf zich bevindt. Op de productpagina’s kunt u per product zien of de foam het gewenste keurmerk heeft. 

Over Walo

Al meer dan 80 jaar is Walo een betrouwbare partner op het gebied van schoonmaak en reiniging. We helpen u graag verder met hygiënevraagstukken en incidentenbestrijding. U kunt bij ons terecht voor medische artikelen, verhuur en verkoop van Tennant reinigingsmachines, hulpmaterialen, reinigingsmiddelen en hygiënesystemen. Bij Walo helpen we bedrijf graag met de verduurzaming. Dit doen we onder andere door ec-H20 Nano Clean technologie te gebruiken in onze machines. Reparaties voeren we op locatie voor u uit.  

SC Johnson producten bestellen?

We voorzien graag in uw behoefte om SC Johnson producten te bestellen. We voorzien onze klanten van professioneel advies, training en maatwerk oplossingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag en ontvang binnen 24 uur antwoord! Onze deskundige specialisten staan voor u klaar.

Email: welkom@walo.nl
Telefoon: 0187-605374