Tennant T2 schrob-zuigmachine

Machineverhuur

Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine
Tennant T2 schrob-zuigmachine

Tennant T2 Compacte schrob-zuigmachine
+

De Tennant T2 43 cm schrob-zuigmachine is een gewilde schrobzuigmachine van Tennant. Een reinigingsmachine welke superieure reinigingsresultaten combineert met eenvoudige bediening. De Tennant T2 is een budgetvriendelijke schoonmaakmachine welke eenvoudig inzetbaar is voor reiniging van krappe,
drukbelopen ruimten in uw organisatie.
Uitstekende reiniging en veilige vloeren zijn het resultaat als de Tennant T2 schrobzuigmachine over de vloer is geweest, dit wilt u toch ook? Minder belastend voor de gebruiker en een hoge tevredenheid door de minimale
inspanning die is vereist voor de gebruiker van de
met schrobpad(s)-aangedreven schrobzuigmachine.

Verhoog de productiviteit


Hogere efficiency door schrobben en droogzuigen, van kleine drukbelopen ruimten, in één arbeidsgang.
De duurzaamheid van de Tennant T-serie garandeert bovendien een maximale machinebedrijfstijd van ruim 2 uur.

Lever een superieur reinigingsresultaat


Bereik het hoogste reinigingsniveau niveau met een borsteldruk van maar liefst 23kg en een omwentelsnelheid van 230 tpm - dit wordt verkregen
door een borstelmotor van 0,75 KW; de krachtigste in zijn klasse.

Behoud een maximale hygiëne


Verminder groei van schimmels en bacteriën met de volledig hygiënische en “easy-to-clean” vuilwatertank en vuilzeef van Tennant.

ONTWORPEN VOOR EEN VEILIGE WERKOMGEVING

Verhoog de kwaliteit van uw
werkomgeving. Met een geluidsniveau van 68 dBA
kan men met de T2 overal schoonmaken.
De optionele onderhoudsvrije batterijen zorgen
voor lagere emissies. Dit verhoogt
de kwaliteit van de binnenlucht.

Maximaliseer de veiligheid. De borstel komt pas op de vloer wanneer de bediener de hendel bedient.

Minimaliseer het risico op uitglijden en vallen. Kleine, drukbelopen ruimten zijn onmiddellijk beloopbaar dankzij de uitstekende wateropname.

T2 43 cm Is de kleinste en prijstechnisch de meest gunstige snoerloze, door batterijen aangedreven schrobzuigmachine van Tennant.

Ontdek de 7 voordelen van WALO Reinigingsmachineverhuur

Bent u facilitair verantwoordelijk voor een warehouse, garage, sportschool, zorgcentra, supermarkt, bedrijfspand of andere bestemming? Dan kent u het belang van een grondige vloerreiniging. Het schrobben van uw vloeren is immers onontkoombaar om uw vloeren veilig en hygiënisch te houden.

Steeds meer facilitairmanagers kiezen daarom voor het huren van een professionele veeg-, en schrob-zuigmachine. Het huren van een reinigingsmachine is namelijk flexibel, betaalbaar, tijdbesparend en de ideale oplossing wanneer het voor u niet rendabel is om zelf een machine aan te schaffen.

De 7 voordelen van een reinigingsmachine huren bij WALO op een rij

Over welke vloer en bijbehorend hygiënevraagstuk u ook beschikt, er bestaat voor elke uitdaging een passende veeg en/of schrob-zuigmachine. Dankzij 35 jaar ervaring in het reinigen van vloeren, weten wij als geen ander welke machine het beste aansluit bij uw situatie. Wij sommen graag de 7 voordelen op van het huren van een veeg- en/of schrob-zuigmachine bij WALO Reinigingsmachineverhuur.

1. Keus uit ruim 75 reinigingsmachines in alle soorten en maten

Het reinigen van de vloeren in een distributiecentrum vergt een heel andere aanpak dan het reinigen van de vloer een ziekenhuis of parkeergarage. Om zeker te weten dat er voor elk hygiënevraagstuk een oplossing is, biedt WALO daarom maar liefst 75 reinigingsmachines aan: van kleine achterlopers tot industriële veeg-, en schrob-zuigmachines en alles daartussenin. Wat WALO onderscheid, is dat wij niet alleen machines leveren voor indoor hygiëneoplossingen, maar ook voor outdoor. Zo beschikken wij over reinigingsmachines, veegmachines en wegdekreinigers die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik op straten, pleinen, parkeerterreinen, bedrijfsterreinen en het publieke domein.

Bent u benieuwd welke reinigingsmachine de oplossing biedt voor uw reinigingsvraagstuk? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij staan met passie, plezier en vakmanschap voor u klaar.

2. Onze Tennant-machines behoren tot het hoogste segment

WALO is geen prijsvechter, maar een ervaren advies- en kenniscentrum in hygiëne- en reinigingsoplossingen. Om die reden werken wij uitsluitend met hoogwaardige Tennant-reinigingsmachines. De Tennant staat in ons vakgebied te boek als dé premium keuze onder de reinigingsmachines omdat deze bijzonder duurzaam en efficiënt is. De Tennant-machines zijn zelfs zo geavanceerd dat het mogelijk is om met uitsluitend water (ec-H20) een vervuilde vloer schoon te krijgen. Blijkt er toch een reinigingsmiddel nodig? Dan beschikt WALO over een gecertificeerde productlijn met sterke ontvetters en vloerreinigers die te gebruiken met onze Tennant machines.

3. U huurt een schrobmachine zo lang of kort als u zelf wilt

Bij WALO Machineverhuur krijgt u de keuze tussen korte- en/of lange termijnverhuur. Oftewel: u kunt een reinigingsmachine voor de korte termijn huren, maar ook voor een langere periode. Dit betekend dat huren vanaf 1 dag tot 60 maanden, of nog langer, mogelijk is.

Twijfelt u tussen kort of lang verhuur? Kijk dan goed naar uw situatie. Bent u bijvoorbeeld facilitair verantwoordelijk voor een beursvloer en wilt u die de dag na of tijdens de beurs intensief laten reinigen? Dan is korte termijnverhuur ideaal voor u. Heeft u echter een opslagplaats in de logistieke sector en is het nodig om wekelijks of zelfs dagelijks uw vloeren te reinigen? Dan zijn een huurkoop of huren voor de lange termijn de beste keuze.

Heeft u nog altijd twijfels over de verhuurtermijn die bij u past? Of weet u niet zeker of u een reinigingsmachine wil kopen of huren? Wij helpen u graag op weg tijdens een kosteloos adviesgesprek.

4. U huurt een reinigingsmachine met óf zonder bestuurder

Wilt u het reinigen van uw vloeren het liefst volledig uitbesteden? Dan is het mogelijk een reinigingsmachine te huren inclusief bestuurder. Wij zorgen dan voor een ervaren hygiëne-expert die uw vloeroppervlaktes op professionele wijze voor u komt reinigen.

Wilt u de machine liever zelf besturen? Of wilt u dit uitbesteden aan iemand in uw facilitaire team? Dan bieden wij u alle training en ondersteuning die nodig is om de door u gehuurde machine veilig en efficiënt te bedienen. Ook staan wij garant voor directe vervanging van de machine wanneer deze defect raakt.

5. Uw reinigingsmachine wordt volledig operationeel bij u op locatie geleverd (en meteen vervangen bij een defect)

Bij WALO Reinigingsmachineverhuur huurt u een volledig operationele Tennant-reinigingsmachine die bij u op locatie wordt bezorgd en direct na aflevering inzetbaar is. Wij bieden u deze garanties omdat wij over een vaste bezorgdienst en een team aan professionele monteurs beschikken.

Blijkt uw machine defect? Of heeft u behoefte aan vervanging omdat de huidige machine niet langer bij uw hygiënevraagstuk past? Ook dan staan onze mensen voor u klaar om dit te regelen.

6. Wij bieden 24/7 incidentenbestrijding

Ook wanneer u een spoedklus heeft, staat WALO voor u klaar. Wij beschikken over 24/7 incidentenbestrijding en bieden u een volwaardige spoedservice bij vervuilde vloeroppervlaktes na bijvoorbeeld een bedrijfsincident. Omdat wij met in-house monteurs en technici werken, wordt u altijd geholpen door iemand met inhoudelijke vakkennis. Kortom: u mag ook in noodgevallen de best denkbare kwaliteit van WALO verwachten.

Incidentenbestrijding WALO Reinigingsmachine verhuur

7. U profiteert van ruim 35 jaar vakmanschap in hygiëne en reiniging

WALO is al ruim 35 jaar Authorised Partner van Tennant. In die periode hebben wij ons bekwaamd in talloze vraagstukken op het gebied van hygiëne en reiniging. Dankzij dit jarenlange vakmanschap zijn wij in staat om klanten in alle branches te ontzorgen, adviseren en ondersteunen.

Wij werken voor retailers, zorginstellingen, overheid, parkeergarages, productiebedrijven, bouwgiganten, hogescholen, hotels, land- en tuinbouwers, logistieke organisaties, verzekeraars, incidentenbestrijders, gemeentes, het publiek domein en talloze andere sectoren. Ook voor uw sector zijn we actief, en we leggen u graag uit hoe we dat doen.

Reinigingsmachine huren? WALO gaat graag met u in gesprek

Kiest u voor WALO Reinigingsmachineverhuur, dan kiest u voor een volwaardige reinigingspartner die u van A tot Z ontzorgt in al uw hygiënevraagstukken. Meer weten over een reinigingsmachine huren? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of vraag naar een overzicht van onze machines.

WALO Reinigingsmachine verhuur

Specificaties
+

Schrobsysteem
Schrobbreedte:  430 mm
Capaciteit schoonwatertank:  26 L
Productiviteit (per uur)
Theoretisch:  Max 1720 m2
Praktisch:  950 m2
Aandrijfsysteem
Borstelmotor 0,75 kW
Borstel tpm 230 tpm
Borstel/paddruk 23 kg
Vuilwatersysteem
De vuilwatertank is volledig toegankelijk en reinigbaar
Capaciteit vuilwatertank:  36 L
(inclusief droogblaaskamer)
Vacuümmotor:  0,30 kW-twee traps
Luchtverplaatsing 31 L/sec
Waterkolom vacuümmotor 9,9 kPa
Batterijsysteem
Loodzuur optioneel / Werktijd (2) 12V, 85 AH/ Tot 2 uren
Gel optioneel / Werktijd (2) 12V, 70 AH / Tot 2 uren
Afmetingen/Gewicht
Hoogte machine:  930 mm
Lengte machine:  1.120 mm
Breedte machine (met dweilrubber):  695 mm
Gewicht machine (met gel batterijen):  136 kg
Geluidsniveau
Bedienersniveau:  68 dBA

Bent u geïnteresseerd?

checkmark Binnen 24 uur een offerte
checkmark Leveringszekerheid
checkmark Meer dan 35 jaar ervaring
Vraag offerte aan Neem contact op
Producteigenschappen
 • Geluidsniveau: 68 dBA
 • Aandrijving: elektrisch
 • Aantal uur schrobben: 2
 • Uitstekend reinigingsresultaat met schone en droge vloeren als gevolg
 • Eenvoudig bedieningspaneel
 • Wendbare reinigingsmachine
 • Achterloop schrob-zuigmachine
 • Schrobsnelheid en borsteldruk apart in te stellen
 • Te huur bij WALO, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
 • Bij aanvang van huurperiode uitleg en demonstratie van reinigingsmachine
 1. Groot assortiment medische beschermingsartikelen
 2. Professionele desinfectiemiddelen
 3. Industriële reinigingsmachines
 4. Authorised Tennant Partner

Vraag vrijblijvend de prijs op

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("message") }}
{{ errors.first("privacy") }}