,

Stokoderm Aqua PURE

Handbescherming

  • Beschermende crème tegen water oplosbare vervuilingen
  • Hydraterende en meerfasige formule
  • Compatibel met handreinigers op alcoholbasis
  • Hypoallergeen, dus geschikt voor elke huid

Stokoderm Aqua PURE is een hypoallergene, parfumvrije huidbeschermingscrème.

Vraag offerte aan Neem contact op

Binnen 24 uur een reactie

Productomschrijving
+

Deze crème beschermd tegen waterige stoffen en gaat prima samen met handreinigers op alcoholbasis. Omdat de crème aan de nodige certificaten voldoet, is deze ook geschikt voor gebruik bij levensmiddelenbedrijven. De crème is verder geliefd bij bouwbedrijven, industriële bedrijven en ondernemingen in de techniek.

Gebruiksaanwijzing
  • Verdeel 1 ml over de schone en droge huid aan het begin van elke shift en na het handen wassen.
  • Wrijf alle delen van de handen goed in, ook tussen de vingers en rond de nagels.

Specificaties
+

Ingrediënten

AQUA (WATER), PARAFFINUM LIQUIDUM, ISOPROPYL PALMITATE, CETEARYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, C12-15 ALKYL BENZOATE, STEARIC ACID, PETROLATUM, BISABOLOL, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATER, 1,2-HEXANEDIOL, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, PEG-40 STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, TROPOLONE, ALCOHOL.

Toepassingen
+

Werkplekken met langdurige blootstelling aan water en verontreinigingen op waterbasis (zoals op water gebaseerde koelsmeermiddelen, reinigingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, desinfecterende middelen, verdunde zuur- & alkalineoplossingen, zouten, gemengd cement en meststoffen) en de noodzaak om regelmatig de handen te wassen. Kan worden gebruikt met handschoenen of persoonlijke beschermingsmiddelen.

NB: Blootstelling van de huid aan mogelijk gevaarlijke stoffen en omgevingen dient indien mogelijk te worden voorkomen door de implementatie van veilige werkwijzen en het gebruik van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Waar blootstelling van de huid niet kan worden voorkomen, wordt het gebruik van een juiste huidbeschermende crème aanbevolen als onderdeel van een volledig Skin Careprogramma om het risico op een beroepsgerelateerde huidaandoening te verminderen.

  1. Binnen 24 uur een offerte
  2. Meer dan 80 jaar ervaring
  3. Authorised Tennant Partner

Vraag vrijblijvend de prijs op

{{ errors.first("form.name") }}
{{ errors.first("form.email") }}
{{ errors.first("form.message") }}
{{ errors.first("form.privacy") }}