Tennant T20 Diesel schrobmachine

Machineverhuur

Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine
Tennant T20 Diesel schrobmachine

Tennant T20 Diesel schrobzuigmachine
+

De Tennant T20 is een krachtige industriele schrobzuigmachine waarmee u een glansrijk reinigingsresultaat behaald. Bereik maximale productiviteit met FAST-technologie voor drie keer langer reinigen met één watertank dan bij traditioneleschrobmachines. Verbeter de zichtbaarheid dankzij een naar voren gerichtcabineontwerp, open zichtlijnen en bedieningsknoppen op het stuur. Verbeter de ervaring van gebruikers.

FAST Technologie: 

Deze Tennant-reinigingsmachine is uitgerust met FaST ®  -schuim-geactiveerde schrobtechnologie voor een milieuvriendelijkere reinigingsmethode. Het bijkomende voordeel is, dat deze technologie de arbeidskosten kan verlagen en de tractie op de vloer kan verhogen. Plaats een FaST-PAK ®  -patroon en de machinetechnologie mengt automatisch chemicaliën en water en injecteert vervolgens lucht, waardoor elke keer een effectieve, veilige schuimoplossing ontstaat. Omdat FaST ®  minder water gebruikt, kunt u binnen enkele minuten schone, droge vloeren leveren en de sluitingstijd van kamers of gangen verkorten.

Waar is de Tennant T20 Diesel in zijn element?
 • Retail
 • Magazijnen & distributie
 • Transport sector
 • Fabrikage & productie
 • Schoonmaakbedrijven
De 7 voordelen van een reinigingsmachine huren bij WALO op een rij

Over welke vloer en bijbehorend hygiënevraagstuk u ook beschikt, er bestaat voor elke uitdaging een passende veeg en/of schrob-zuigmachine. Dankzij 35 jaar ervaring in het reinigen van vloeren, weten wij als geen ander welke machine het beste aansluit bij uw situatie. Wij sommen graag de 7 voordelen op van het huren van een veeg- en/of schrob-zuigmachine bij WALO Reinigingsmachineverhuur.

1. Keus uit ruim 75 reinigingsmachines in alle soorten en maten

Het reinigen van de vloeren in een distributiecentrum vergt een heel andere aanpak dan het reinigen van de vloer een ziekenhuis of parkeergarage. Om zeker te weten dat er voor elk hygiënevraagstuk een oplossing is, biedt WALO daarom maar liefst 75 reinigingsmachines aan: van kleine achterlopers tot industriële veeg-, en schrob-zuigmachines en alles daartussenin. Wat WALO onderscheid, is dat wij niet alleen machines leveren voor indoor hygiëneoplossingen, maar ook voor outdoor. Zo beschikken wij over reinigingsmachines, veegmachines en wegdekreinigers die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik op straten, pleinen, parkeerterreinen, bedrijfsterreinen en het publieke domein.

Bent u benieuwd welke reinigingsmachine de oplossing biedt voor uw reinigingsvraagstuk? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij staan met passie, plezier en vakmanschap voor u klaar.

2. Onze Tennant-machines behoren tot het hoogste segment

WALO is geen prijsvechter, maar een ervaren advies- en kenniscentrum in hygiëne- en reinigingsoplossingen. Om die reden werken wij uitsluitend met hoogwaardige Tennant-reinigingsmachines. De Tennant staat in ons vakgebied te boek als dé premium keuze onder de reinigingsmachines omdat deze bijzonder duurzaam en efficiënt is. De Tennant-machines zijn zelfs zo geavanceerd dat het mogelijk is om met uitsluitend water (ec-H20) een vervuilde vloer schoon te krijgen. Blijkt er toch een reinigingsmiddel nodig? Dan beschikt WALO over een gecertificeerde productlijn met sterke ontvetters en vloerreinigers die te gebruiken met onze Tennant machines.

3. U huurt een schrobmachine zo lang of kort als u zelf wilt

Bij WALO Machineverhuur krijgt u de keuze tussen korte- en/of lange termijnverhuur. Oftewel: u kunt een reinigingsmachine voor de korte termijn huren, maar ook voor een langere periode. Dit betekend dat huren vanaf 1 dag tot 60 maanden, of nog langer, mogelijk is.

Twijfelt u tussen kort of lang verhuur? Kijk dan goed naar uw situatie. Bent u bijvoorbeeld facilitair verantwoordelijk voor een beursvloer en wilt u die de dag na of tijdens de beurs intensief laten reinigen? Dan is korte termijnverhuur ideaal voor u. Heeft u echter een opslagplaats in de logistieke sector en is het nodig om wekelijks of zelfs dagelijks uw vloeren te reinigen? Dan zijn een huurkoop of huren voor de lange termijn de beste keuze.

Heeft u nog altijd twijfels over de verhuurtermijn die bij u past? Of weet u niet zeker of u een reinigingsmachine wil kopen of huren? Wij helpen u graag op weg tijdens een kosteloos adviesgesprek.

4. U huurt een reinigingsmachine met óf zonder bestuurder

Wilt u het reinigen van uw vloeren het liefst volledig uitbesteden? Dan is het mogelijk een reinigingsmachine te huren inclusief bestuurder. Wij zorgen dan voor een ervaren hygiëne-expert die uw vloeroppervlaktes op professionele wijze voor u komt reinigen.

Wilt u de machine liever zelf besturen? Of wilt u dit uitbesteden aan iemand in uw facilitaire team? Dan bieden wij u alle training en ondersteuning die nodig is om de door u gehuurde machine veilig en efficiënt te bedienen. Ook staan wij garant voor directe vervanging van de machine wanneer deze defect raakt.

5. Uw reinigingsmachine wordt volledig operationeel bij u op locatie geleverd (en meteen vervangen bij een defect)

Bij WALO Reinigingsmachineverhuur huurt u een volledig operationele Tennant-reinigingsmachine die bij u op locatie wordt bezorgd en direct na aflevering inzetbaar is. Wij bieden u deze garanties omdat wij over een vaste bezorgdienst en een team aan professionele monteurs beschikken.

Blijkt uw machine defect? Of heeft u behoefte aan vervanging omdat de huidige machine niet langer bij uw hygiënevraagstuk past? Ook dan staan onze mensen voor u klaar om dit te regelen.

6. Wij bieden 24/7 incidentenbestrijding

Ook wanneer u een spoedklus heeft, staat WALO voor u klaar. Wij beschikken over 24/7 incidentenbestrijding en bieden u een volwaardige spoedservice bij vervuilde vloeroppervlaktes na bijvoorbeeld een bedrijfsincident. Omdat wij met in-house monteurs en technici werken, wordt u altijd geholpen door iemand met inhoudelijke vakkennis. Kortom: u mag ook in noodgevallen de best denkbare kwaliteit van WALO verwachten.

Incidentenbestrijding WALO Reinigingsmachine verhuur

7. U profiteert van ruim 35 jaar vakmanschap in hygiëne en reiniging

WALO is al ruim 35 jaar Authorised Partner van Tennant. In die periode hebben wij ons bekwaamd in talloze vraagstukken op het gebied van hygiëne en reiniging. Dankzij dit jarenlange vakmanschap zijn wij in staat om klanten in alle branches te ontzorgen, adviseren en ondersteunen.

 

Wij werken voor retailers, zorginstellingen, overheid, parkeergarages, productiebedrijven, bouwgiganten, hogescholen, hotels, land- en tuinbouwers, logistieke organisaties, verzekeraars, incidentenbestrijders, gemeentes, het publiek domein en talloze andere sectoren. Ook voor uw sector zijn we actief, en we leggen u graag uit hoe we dat doen.

Reinigingsmachine huren? WALO gaat graag met u in gesprek

Kiest u voor WALO Reinigingsmachineverhuur, dan kiest u voor een volwaardige reinigingspartner die u van A tot Z ontzorgt in al uw hygiënevraagstukken. Meer weten over een reinigingsmachine huren? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of vraag naar een overzicht van onze machines.

WALO Reinigingsmachine verhuur

Specificaties
+

T20 KRACHTIGE INDUSTRIËLE SCHROBMACHINE

Reinigingsbreedte
Cilindrische hoofdborstels 1.020 mm
Hoofdschijfborstels 1.070 mm
Met zijschrobborstel 1.370 mm
Met zijveegborstel (alleen cilindrisch) 1.420 mm
BORSTELAANDRIJFSYSTEEM
Cilindrische hoofdborstels
Borstelsnelheid 480 omw/min
Neerwaartse druk borstel (max) 177 kg
Borsteldiameter (2) 300 mm
Hoofdschijfborstels
Borstelsnelheid 230 omw/min
Neerwaartse druk borstel (max) 181 kg
Borsteldiameter (3) 360 mm
Zijschijfborstel
Borstelsnelheid 150 omw/min
Schrobborsteldiameter 410 mm
Veegborsteldiameter (alleen cilindrisch) 533 mm
VLOEISTOFLEVERINGSSYSTEEM
Vloeistoftank 303 L
OPNAMESYSTEEM
Wateropvangtank 360 L
Droogblaasruimte 57 L
Vuilvergaarbak
Volumecapaciteit 31 L
Gewichtcapaciteit 50 kg
Zuigventilatoren
Snelheid 11.000 omw/min
Wateropname 890 mm
AANDRIJFSYSTEEM
Voorwaartse rijsnelheid (variabel tot) 13 km/u
Achterwaartse rijsnelheid (variabel tot) 6,4 km/u
Motor - benzine/LPG (2,0 L) 50 Hp / 37,3 kW
Motor - diesel (1,5 L) 24,8 pk / 18,5 kW
Hellingsvermogen
Transport bij brutogewicht 10,0° / 18%
Bij werken (reinigen) 8,0° / 14%
Afstand tot de vloer 76 mm
SPECIFICATIES
Lengte 2.410 mm
Breedte
Frame 1.270 mm
Achterdweilframe 1.300 mm
Met zijveegborstel 1.473 mm
Hoogte 1.473 mm
Met beschermkap 2.120 mm
Gewicht (leeg) 1.497 kg
Minimale draaicirkel in gangpad 2.790 mm

Bent u geïnteresseerd?

checkmark Binnen 24 uur een offerte
checkmark Leveringszekerheid
checkmark Meer dan 35 jaar ervaring
Vraag offerte aan Neem contact op
Producteigenschappen
 • Geluidsniveau: 78 dBA
 • Maakt langer werken mogelijk, hoge productiviteit
 • Uitstekend reinigingsresultaat
 • Eenvoudig bedieningspaneel
 • Breedte dweilrubber: 130 cm
 • Wendbare reinigingsmachine
 • Grote vuilwatertank: 360Liter
 • Brandstof: diesel
 • Borsteldruk: 177 kg
 • Werksnelheid: 13 km/u
 • Hellingshoek: 14 %
 • Te huur bij WALO, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
 • Bij aanvang van huurperiode uitleg en demonstratie van reinigingsmachine
 1. Groot assortiment medische beschermingsartikelen
 2. Professionele desinfectiemiddelen
 3. Industriële reinigingsmachines
 4. Authorised Tennant Partner

Vraag vrijblijvend de prijs op

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("message") }}
{{ errors.first("privacy") }}