WALO 15 Ontvetter

Reinigingsmiddelen

  • Uitgebreide reinigingskracht
  • Geschikt voor industriële toepassingen met schuimreiniging
  • Doeltreffend op diverse oppervlakken
  • Jerrycan 10 liter

Walo 15 is een krachtige ontvetter die effectief rookaanslag, roet, zetmeel, vet en andere verontreinigingen verwijdert. Ideaal voor kunststof, metaal, tegels en gemoffelde verfoppervlakken, en geschikt voor industriële reiniging met schuimtoepassing.

Vraag offerte aan Neem contact op

Binnen 24 uur een reactie

Productomschrijving
+

Deze krachtige ontvetter verwijdert rookaanslag, roet, zetmeel, vet, eiwitten, verkeersvuil en vele andere verontreinigingen. Het is bijzonder effectief op kunststof- en metaaloppervlakken, op tegels en gemoffelde verfoppervlakken. Walo 15 is eveneens geschikt voor industriële reiniging waarbij het door middel van schuim-reiniging kan worden opgebracht.

Gebruik en dosering

Afhankelijk van de graad van vervuiling is een verdunning met water van 1.10 tot 1.20 de meest gebruikelijke oplossing voor vele toepassingen. Bij schuimreiniging wordt een verdunning van 4 à 6% aanbevolen Voor kleine oppervlakken is de eenvoudigste manier van aanbrengen mel een sprayflacon. Daarna met een vochtige doek afnemen Bij geverfde oppervlakken (b.v. deuren) niet direct opspuiten, maar op een doek spuiten en daarmee afnemen.


Documentatie
+

  1. Binnen 24 uur een offerte
  2. Meer dan 80 jaar ervaring
  3. Authorised Tennant Partner

Vraag vrijblijvend de prijs op

{{ errors.first("form.name") }}
{{ errors.first("form.email") }}
{{ errors.first("form.message") }}
{{ errors.first("form.privacy") }}