WALO Periodieke Sanitairreiniger

Reinigingsmiddelen

  • Maximale effectiviteit op staande oppervlakken
  • Veelzijdige toepassing
  • Eigen samengestelde, geconcentreerde formule
  • Jerrycan 10 liter

WALO Periodieke Sanitairreiniger: geconcentreerd en efficiënt tegen kalkafzettingen, bespaart de helft van de arbeidstijd. Ideaal voor diverse sanitaire voorzieningen zoals badkamers, zwembaden en autowasstraten.

Vraag offerte aan Neem contact op

Binnen 24 uur een reactie

Productomschrijving
+

De Periodieke Sanitairreiniger van WALO is een geconcentreerd reinigingsmiddel ontworpen voor het efficiënt verwijderen van kalkafzettingen, waardoor de helft van de arbeidstijd wordt bespaard. De verdikte formule maximaliseert de effectiviteit, vooral op staande oppervlakken, en maakt het ideaal voor het ontkalken van diverse sanitaire voorzieningen, zoals badkamers, zwembaden en autowasstraten.

Gebruiksaanwijzing

Periodieke Sanitairreiniger verdunnen met water. De verdunningsgraad is afhankelijk van de mate van verkalking. Geadviseerd wordt een oplossing van 20% (bv 1 liter op 5 liter water) te gebruiken. Periodieke Sanitairreiniger met een spons of borstel aanbrengen, daarna de losgeweekte resten verwijderen met een schuurspons of schuurpad (sanitair), grondig naspoelen met schoon water. Het is aan te bevelen om handschoenen te dragen tijdens het werken met dit reinigingsmiddel. Bij twijfel over de zuurbestendigheid van het materiaal dient u op een onopvallende ondergrond op zuurgevoeligheid te testen. Niet gebruiken op metalen zoals rvs, aluminium e.d.

Documentatie
+

  1. Binnen 24 uur een offerte
  2. Meer dan 80 jaar ervaring
  3. Authorised Tennant Partner

Vraag vrijblijvend de prijs op

{{ errors.first("form.name") }}
{{ errors.first("form.email") }}
{{ errors.first("form.message") }}
{{ errors.first("form.privacy") }}