,

WALO Sanitairreiniger

Reinigingsmiddelen

  • Specialisatie in sanitairreiniging
  • Effectieve verwijdering van zeepresten en kalksteen
  • Preventie van opbouw bij dagelijks Gebruik
  • Fles 1 liter

WALO Sanitairreiniger, speciaal ontworpen voor doucheruimtes en kleedkamers, verwijdert effectief zeepresten en kalksteen, en voorkomt opbouw bij regelmatig gebruik.

Vraag offerte aan Neem contact op

Binnen 24 uur een reactie

Productomschrijving
+

WALO Sanitairreiniger is een hoogwaardige alkalische reiniger, met name ontwikkeld voor gebruik in doucheruimtes en kleedkamers. Deze krachtige formule is specifiek geformuleerd om effectief zeepresten en kalksteen te verwijderen.

Bij regelmatig gebruik biedt het niet alleen directe reiniging, maar voorkomt het tevens de opbouw van deze ongewenste stoffen, wat resulteert in langdurige frisheid en hygiëne in sanitairomgevingen.

Gebruiksaanwijzing
  • Natte reiniging: Maak een oplossing van 50 ml tot 100 ml sanitairreiniger op 10 liter water. Doop een doek in de oplossing en wring deze uit tot het vochtig is. Reinig hiermee het te behandelen oppervlak.
  • Spray reiniging: Maak een oplossing van 20 ml tot 40 ml sanitairreiniger op 500 ml water. Spray hiermee een doek in tot deze vochtig is en reinig hiermee het te reinigen oppervlak.
  • Schuim reiniging: Maak een oplossing van 100 ml tot 150 ml sanitairreiniger op 10 liter water. Schuim deze oplossing op het te reinigen oppervlak door middel van een schuimlans. Laat het product ca. 10 minuten inwerken en spoel het oppervlak daarna af met schoon water.


  1. Binnen 24 uur een offerte
  2. Meer dan 80 jaar ervaring
  3. Authorised Tennant Partner

Vraag vrijblijvend de prijs op

{{ errors.first("form.name") }}
{{ errors.first("form.email") }}
{{ errors.first("form.message") }}
{{ errors.first("form.privacy") }}