,
Isolatiejas Medisch SMS 40gr
Isolatiejas Medisch SMS 40gr

Isolatiejas Medisch SMS 40gr

Isolatiejassen

 • Non woven
 • Spunbond-Meltblown-Spunbond (SMS)
 • Leverbare maten L / XL

Hoogwaardige non-woven SMS isolatiejas van 40 gram, een toonaangevende keuze in isolatiekleding voor zorgmedewerkers.

Vraag offerte aan Neem contact op

Binnen 24 uur een reactie

Productomschrijving
+

Maak kennis met onze hoogwaardige non-woven Spunbond-Meltblown-Spunbond (SMS) isolatiejas van 40 gram, een toonaangevende keuze in isolatiekleding.

Deze isolatiejas biedt uitstekende bescherming voor zorgmedewerkers op afdelingen zoals de Intensive Care in ziekenhuizen, waar ze in contact kunnen komen met bacteriën en virussen zoals het Coronavirus. Het materiaal is spatwaterdicht en biedt een betere vochtbestendigheid dan PP en PP-PE isolatiejassen, waardoor het ideaal is voor kritieke omgevingen.

Met een gewicht van 40 gram biedt deze jas een stevige kwaliteit en duurzaamheid. De isolatiejas is verkrijgbaar in de kleur blauw, is latexvrij en voorzien van mouwen met een wit manchet. Daarnaast heeft het een striksluiting in de nek en taille voor een optimale pasvorm. Beschikbaar in maten L / XL. Elke doos bevat 100 isolatiejassen.

Uitleg materiaal

SMS staat voor "Spunbond-Meltblown-Spunbond". Het is een type niet-geweven materiaal dat vaak wordt gebruikt in de productie van isolatiejassen en andere beschermende kleding. 

 • Spunbond: Dit verwijst naar het eerste en derde laagje van het materiaal, die worden gevormd door het verstrekken van polymere korrels tot vezels, die vervolgens worden gesponnen en tot een vlies worden gelegd. Dit proces creëert een sterk, duurzaam materiaal dat goed ademend is.
 • Meltblown: Dit is de middelste laag van het SMS-materiaal, gevormd door het smelten en extruderen van polymeerkorrels. Het resultaat is een laag met microscopisch kleine vezels, waardoor het SMS-materiaal een hoge mate van filtratie biedt, terwijl het toch ademend blijft.

De combinatie van deze lagen resulteert in een materiaal dat zowel sterk en duurzaam als ademend en waterafstotend is, waardoor het ideaal is voor toepassingen waarbij bescherming tegen vloeistoffen en deeltjes nodig is, zoals bij isolatiejassen voor medisch gebruik.

 

Specificaties
+

 • Kleur: blauw
 • Materiaal: Spunbond-Meltblown-Spunbond (SMS) 40 gram
 • Eigenschap: vochtafstotend en spatwaterdicht
 • Maat: L of XL
 • Gebruik: voor eenmalig gebruik
 • Verpakking: 1 doos = 100 isolatiejassen
 1. Binnen 24 uur een offerte
 2. Meer dan 80 jaar ervaring
 3. Authorised Tennant Partner

Vraag vrijblijvend de prijs op

{{ errors.first("form.name") }}
{{ errors.first("form.email") }}
{{ errors.first("form.message") }}
{{ errors.first("form.privacy") }}