,

Corona Sneltester

In het huidige tijdperk is het niet onverstandig om enkele zelftesten op voorraad te hebben. Walo levert verschillende sneltesten die het coronavirus opsporen. Het betreffen antigeen of pcr geclassificeerde sneltesten. 


0 producten in corona sneltester

De zelftesten zijn door 1 persoon af te nemen en u heeft binnen 15-20 minuten de uitslag. De test spoort op kwalitatieve wijze het coronavirus op in de keeluitsrijkjes, sputummonsters van patienten met een vermeende longontsteking die besmet zijn met covid-19. Zelftesten werken niet bij mensen die binnen 8 weken geleden positief getest zijn. Het is ook mogelijk om de test bij kinderen af te nemen, maar wees wel extra voorzichtig dat de test geen pijn doet. U kunt meer lezen over een zelftest bij kinderen op de website van de overheid.

PCR-test of antigeentest

Walo biedt verschillende soorten sneltesten aan, namelijk de PCR-test of antigeentest. De PCR-test spoort het nieuwe coronavirus op en is zeer betrouwbaar. Deze test wordt ook het meest gebruikt door de GGD en andere testlocaties. Bij de PCR-testen die Walo aanbiedt komt de uitslag van deze testen al na 15-20 minuten. Bij de GGD duurt dit langer, want daar wordt de uitslag in een laboratorium bepaalt. 

De antigeentest is ook goedgekeurd door het rivm en het verschil is dat de uitslag bij deze testen sneller is. Als de antigeentest positief is gaat u in quarantaine, want het resultaat is betrouwbaar. Een negatieve antigeentest is minder betrouwbaar, dus de persoon kan alsnog het virus bij zich dragen.

Over Walo

Al meer dan 35 jaar geleden is Walo door de familie Lodder opgericht in Melissant. Inmiddels is Walo een gevestigde naam in de branche. Voor de verkoop van medische artikelen, Tennant reinigingsmachines en de verhuur van nieuwe/gebruikte schoonmaakmachines kunt u bij Walo terecht. Tijdens het aankoopproces en na de aankoop ontvangt u de beste service, bijvoorbeeld een reparatie op locatie of een training. 

Duurzaamheid is een belangrijk topic voor ons bedrijf, daarom gaan we altijd voor een hygiënische en groene werkomgeving. We leveren energiezuinige machines met een krachtige reinigingscapaciteit. Voor de wereld van nu en die van morgen.

Offerte aanvragen

We garanderen altijd een snelle levering van uw bestelling. U ontvangt binnen 24 een gepaste offerte. Als u nog vragen heeft over de verschillende corona sneltesten kunnen wij u ook gepast adviseren. Neem hier contact met ons op.

Email: welkom@walo.nl

Telefoon: 0187-605374