,

Overig

Binnen de categorie overig hebben we verschillende producten ondergebracht die ook bruikbaar kunnen zijn in de huidige coronatijd. We hebben afstandsmarkering - vloerstickers, medische tongspatels, vingerpulse oximeter, hygiënepapier, wattendrager, vochtige washandjes en afvalzakken

Afstandsmarkering en vloerstickers

Walo levert verschillende soorten afstandsmarkeringen en vloerstickers. De producten zijn allemaal ANTI-SLIP en RETRO REFLECTEREND.  Hierdoor voorkomt u dat bij een natte vloer mensen uitglijden over de vloer en de stickers zijn ook in het donker duidelijk zichtbaar. De stickers zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en met verschillende teksten zodat er altijd een passende oplossing is voor uw bedrijf. Neem hiervoor een kijkje op de productpagina’s.

Medische tongspatels

We leveren verschillende medische tongspatels die volledig splintervrij en hygiënisch zijn. U kunt kiezen uit verschillende verpakkingen bijvoorbeeld 50 of 100 stuks en de meeste soorten zijn 15 centimeter lang. Tongspatels worden gebruikt bij onderzoeken in de mond en keel. De spatels worden soms ook gebruik om iets schoon te maken, om een zalf uit te smeren of als ijsstokje. 

Vingerpulse oximeter

De vingerpulse oximeter is een handig stukje technologie dat het zuurstofgehalte in het bloed meet, de hartslag en virussen opspoort. Het apparaat kan gebruikt worden door mensen vanaf 3 jaar en heeft een nauwkeurigheid van ongeveer 98%. Het product wordt geleverd met een draagkoord, tasje en 2 AAA batterijen. U kunt meer lezen op de productpagina

Hygiënepapier

We leveren diverse soorten hygiënepapier in verschillende kleuren en hoeveelheden. Bedrijven kunnen deze inzetten voor verscheidene doeleinden. De poetsrollen kunnen in verschillende bedrijven ingezet worden, want in iedere branche moet er regelmatig iets schoongemaakt worden. Indien gewenst kunnen we het papier in combinatie met een bijpassende dispenser leveren.

Wattendrager

Wattendragers zijn leverbaar in diverse vormen. Momenteel hebben we bijvoorbeeld houten wattendragers met een grote tip op voorraad. Wattendragers zijn uitsluitend voor professioneel en medisch gebruik.

Vochtige washandjes

Vochtige washandjes zijn zeer geschikt om oppervlaktes te reinigen. Onze washandjes zijn van non-woven materiaal en kunnen indien gewenst geïmpregneerd worden met een dermatologisch geteste lotion. We kunnen de verpakking ook bedrukken met uw logo.

Afvalzakken

Tot slot kunt u ook terecht bij ons voor verschillende soorten afvalzakken. We leveren de producten in verschillende maten, kleur en u kunt ook kiezen voor gerecycled materiaal. De zakken zijn ideaal om te gebruiken bij uw bedrijf of thuis.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een van onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen één dag!

Email: welkom@walo.nl
Telefoon: 0187-605374