,

Mondmaskers

Er is een groot aanbod mondmaskers beschikbaar. Ieder type masker heeft verschillende producteigenschappen. Het aanbod van WALO varieert van medische/chirugische mondmaskers tot FFP2, FFP3 en Type IIR-R2 mondmaskers. Het gehele assortiment mondmaskers is voorzien van een goedkeuringscertificaat. U kunt erop vertrouwen dat u een mondmasker ontvangt van de hoogst mogelijke kwaliteit. Walo verkoopt R2 en FFP2 of hoger mondmaskers en deze beschermen tegen verschillende virussen bijvoorbeeld: corona, mazelen, sars en ebola.

Filter Sluiten

Voordelen van mondmaskers

Mondmaskers beschermen de persoon tegen gevaarlijke stoffen en bacteriën die in de lucht hangen. In sommige branches zoals in een werkplaats met een zaag of bij de tandarts wordt het ook aanbevolen om een mondneusmasker te dragen. De mondmaskers kunnen ook beschermen tegen luchtverontreiniging, bijvoorbeeld smog. Tot slot geeft een mondkapje ook aan dat de drager niet aangesproken wilt worden.

Over Walo

Al meer dan 35 jaar is Walo de specialist op het gebied van mondmaskers en andere beschermingsmiddelen van handdesinfectie tot reinigingsmachines. Walo is een authorised Tennant partner voor het verkopen en verhuren van nieuwe en tweedehands reinigingsmachines. Klanten worden 24/7 geadviseerd bij verschillende hygiënevraagstukken in uiteenlopende branches van scholen, bibliotheken, restaurants tot bedrijven. 

Service en duurzaamheid zijn de belangrijkste speerpunten van ons bedrijf, daarom leveren  we service voor, tijdens en na de aankoop. Reparaties worden op locatie uitgevoerd en Walo is 24/7 bereikbaar voor incidentenbestrijding. Bestellingen worden al geruime tijd afgeleverd door Van der Mark Transport.

Offerte voor mondmaskers aanvragen

Heeft u na het lezen van deze tekst de behoefte gekregen om een offerte aan te vragen? We stellen graag binnen 24 uur vrijblijvend een offerte voor u op. Als u verdere vragen heeft over een van onze producten beantwoorden we deze graag! Neem gerust contact met ons op via een van de hieronder genoemde mogelijkheden:

Email: welkom@walo.nl
Telefoon: 0187-605374