,

WALO levert de beste elektrische veegmachines

Bent u op zoek naar een elektrische veegmachine die middels een accu oplaadbaar is? WALO biedt u een ruim aanbod van het beste merk op de markt: Tennant. Als exclusief leverancier van Tennant duurzame veegmachines, helpen wij u van A tot Z aan de veegmachine die het beste past bij uw reinigingsprobleem. Bij ons heeft u de mogelijkheid te kopen of huren, zowel nieuw als tweedehands.

Bekijk onze elektrische veegmachines

Veel bedrijven werken nog met veegmachines die door diesel zijn aangedreven. Wij hebben deze machines tevens op voorraad, maar investeerden we de afgelopen jaren in de uitbreiding van ons assortiment accu-aangedreven elektrische veegmachines. De voordelen van een elektrische veegmachine zijn veelzijdig:

  • Energiezuinig en toekomstbestendig reinigen
  • Actief bijdragen aan een schoon en gezond milieu
  • Snel, efficiënt en goedkoop opladen zonder brandstof

Waarom WALO? 4 redenen om voor ons te kiezen

Nummer 1 reinigingsadviesbureau van Nederland

Na tientallen jaren ervaring in de hygiënesector, is WALO uitgegroeid tot het nummer 1 reinigingsadviesbureau van Nederland. Wij helpen bedrijven van A tot Z met hun reinigingsvraagstuk. Dat doen we middels consultancy, advies, training, service, onderhoud en uiteraard ook de levering van duurzame reinigingsmachines. Als u voor WALO kiest, kiest u voor:

  • Ruim 30 jaar ervaring, training en advies
  • De allerbeste service van A tot Z
  • Schone oppervlakken én een schoon milieu
  • Exclusief 'Authorised Tennant Partner'

Bekijk onze elektrische veegmachines

Op zoek naar een elektrische veegmachine op accu? WALO helpt u verder!

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van een elektrische veegmachine? Bij ons kunt u kopen en huren. Ook short-lease is mogelijk. En wilt u liever een tweedehands? Dan zal ons aanbod gebruikte machines u zeker bevallen.

Neem contact op voor advies