,

Bezemwagen huren (korte of lange termijn)

Wilt u een bezemwagen huren? WALO beschikt over een aanbod hoogwaardige veegmachines van verschillende formaten. Sommige daarvan zijn geschikt voor de openbare ruimte, zoals parkeerterreinen, parken, pleinen en fietspaden. Andere zijn ook prima geschikt voor de reiniging van bedrijfsterreinen en op- en overslagplaatsen. 

Bezemwagen huren: dit zijn uw mogelijkheden 

Bij WALO is het mogelijk om uw bezemwagen te huren voor de korte termijn of de lange termijn. Short-term lease kan al vanaf één dag. Wanneer u een veegmachine bij ons huurt, kunt u uiteraard gebruik maken van onze aanvullende service. Zo voorzien we u van een training om te leren hoe u op verantwoorde wijze met de machine omgaat. Ook leggen we u een en ander uit over onderhoud en gebruik. 

Tennant M30 parkeergarage

De veegmachines van WALO zijn duurzaam, efficiënt en ergonomisch verantwoord voor de bestuurder. Elk van onze machines bevat namelijk een comfortabele opzitruimte of cockpit, waardoor de bestuurder op aangename wijze diens werk kan doen.  

Welke veegmachine past bij uw reinigingsplan? 

Een bezemwagen wordt in de hygiëne- en reinigingssector ook wel een veegmachine of veegschrobzuigmachine genoemd. Een veegmachine is de bezemwagen zoals u die gewend bent: deze is vergelijkbaar met de bezemwagen van de gemeente die rondrijdt om de straatkant te reinigen. Een veegschrobzuigmachine is een stuk kleiner en is bedoeld voor de industriële sector. Hieronder vindt u een korte uitleg over welke veegmachine geschikt is voor welke werkzaamheden. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke bezemwagen u wilt huren. 

1. Green Machines 500ZE (outdoor) 

De veegmachine van Green Machines is volledig elektrisch en heeft een laag waterverbruik. De bezemwagen is voorzien van airco, achteruitrijcamera met kleurenbeeldscherm, hogedrukreiniger, centrale smering en natuurlijk ook een radio. Deze biedt, kortom, alle gemakken die u als reinigingsspecialist zoekt. 

Green Machines 500ze

De Green Machines 500ZE maakt gebruik van een state-of-the-art technologie genaamd lithium-ion. Hierdoor heeft die een bedrijfstijd van maar liefst 8 uren op één batterijlading. De machine stoot geen CO2 uit en is daardoor 100% duurzaam. 

Deze machine is geschikt voor veegwerkzaamheden in onder andere: 

  • stadscentra
  • voetgangerszones 
  • pleinen
  • parkeerterreinen
  • industriële werkplaatsen 

De 500ZE wordt gebruikt door gemeenten en provincies, maar ook door bedrijven die hun bedrijfsterreinen grondig willen reinigen. Met deze veegmachine kan dat op snelle, efficiënte en duurzame wijze. 

2. Tennant M30 (indoor en outdoor) 

De Tennant M30 is een echte industriële krachtpatser en geschikt voor indoor- en outdoorwerkzaamheden. Deze veegschrobzuigmachine kan vegen en schrobben ineen en is voorzien van alle mogelijke comfort voor de bestuurder. Zo is er een achteruitrijcamera aanwezig en is de bestuurdersplaats veilig en ergonomisch ingericht. 

Tennant M30 industrie

Deze robuuste machine wordt gebruikt op vliegvelden en havens en is geschikt voor heavy duty-werkzaamheden in de industriële sector. Ook in warehouses en parken wordt de M30 regelmatig ingezet. De M30 heeft een verbrandingsmotor en kan de hele dag op topniveau presteren. Het doel van deze machine is om schone, droge vloeren te genereren. Het is mogelijk om dit te doen met een werkbreedte van maximaal 1,62 meter. 

Omdat de Tennant M30 is voorzien van ec-H2O Nanoclean-technologie, is er geen zeep nodig om uw vloeren en oppervlakken te reinigen. Hierdoor is de machine zeer duurzaam van aard. U kunt er optioneel voor kiezen om de M30 uit te rusten met een waterstofzuiger of een volledige hogedrukunit. Ook kunt u de machine laten uitrusten met verlichting en een extra luxe stoel voor maximaal comfort. 

Bekijk de Tennant M30 

3. Tennant M20 of Tennant M17 (indoor en outdoor) 

Behalve de Green Machines en de Tennant M30, is het ook mogelijk een Tennant M20 of Tennant M17 te huren. Dit zijn veegschrobzuigmachines die een vergelijkbare functionaliteit hebben als de M30, maar over iets minder power beschikken. In veel situaties voldoen deze veegmachines echter prima om uw oppervlakken en vloeren te reinigen. 

Tennant M20 buiten

Bekijk onze Tennant-veegmachines  

Benieuwd welke bezemwagen bij u past? WALO helpt u kiezen 

Wilt een bezemwagen huren, dan is het belangrijk dat u weet welke veegmachine het beste bij u past. WALO voorziet u daarin graag vrijblijvend van advies. Wij hebben tientallen jaren ervaring in hygiëne en reiniging en weten welke machine het beste past bij uw reinigingsplan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

{{ errors.first("form1.field_1") }}
{{ errors.first("form1.field_3") }}
{{ errors.first("form1.field_2") }}
{{ errors.first("form1.privacy") }}