,

Top 5 elektrische veegmachines voor buiten

Enkele jaren geleden was duurzaamheid nog een buzzword; vandaag de dag is het de norm. Dat zien we ook terug in de verkoopcijfers van veegmachines. De vraag naar elektrische veegmachines voor buiten is sterk toegenomen. Bent u ook op zoek naar een elektrische veegmachine? Bekijk hieronder de 5 aanbevelingen van onze reinigingsexpert Cees Lodder.

1. Green Machines 500ze

Geschikt voor o.a. straten, parken, parkeer- en industrieterreinen

De 500ze is volledig emissievrij en heeft een vrijwel geruisloze motor, wat hem ideaal maakt voor veegklussen in stadscentra, voetgangersgebieden en geluidsgevoelige omgevingen zoals woonwijken en parken. Ook voor de industriële en logistieke sector is deze elektrische veegmachine zeer geschikt. De 500ze is verrassend wendbaar en gaat de hele dag mee op één acculading.

Green Machine 500ze

Bekijk de Green Machines 500ze

 2. Tennant S20

Geschikt voor o.a. parkeergarages, vliegvelden en grote buitenterreinen

De Tennant S20 is een krachtige en wendbare machine die bekend staat om zijn robuuste stofbestrijding en hoogwaardige luchtfiltratie. De machine is geliefd bij grote industriële en logistieke bedrijven. De machine beschikt over een indrukwekkend batterijvermogen en kan worden uitgebreid met dubbele zijborstels en een opbergbare zuigslang voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken.

Tennant S20

Bekijk de Tennant S20

 

3. Tennant 6100

Geschikt voor o.a. op- en overslagterreinen en productieomgevingen

De Tennant 6100 is een compacte opzit-veegmachine met een krachtige maar zeer stille motor. Dankzij het compacte ontwerp manoeuvreert deze krachtpatser moeiteloos door krappe ruimtes. De machine wordt veelvuldig gebruikt in de logistieke sector en op buitenterreinen van fabrieken. U kunt de Tennant 6100 tevens uitbreiden met dubbele zijborstels voor een nog groter schoonmaakbereik. 

Tennant 6100

Bekijk de Tennant 6100

 

4. Green Machines 400ze

Geschikt voor o.a. winkelcentra en evenementenlocaties

De GM400ze is een volledig elektrische, emissievrije veegzuigmachine die bijna alle soorten afval verwijdert, van blikjes en sigarettenpeuken tot bladeren, vuil en glazen flesjes. Standaard heeft de nieuwe 400ze een rotor die afval verkleint tot een derde van de oorspronkelijke grootte. De RS-versie beschikt over een gepatenteerde opklapbare stoel, waarmee je in enkele seconden schakelt tussen achterloop- en opzitmodus.

Green Machines 400ze

Bekijk de Green Machines 400ze

 

5. Tennant S10

Geschikt voor o.a. logistieke centra en glas- en tuinbouw

De Tennant S10 is ontworpen voor uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en stofbeheersing. Deze achterloop-veegmachine komt tot zijn recht in zowel smalle als grote open ruimtes. Met een van de grootste vuilvergaarbakken in zijn klasse kun je langer schoonmaken, terwijl de machine schadelijke stofdeeltjes tot 3 microns opvangt om uw werknemers en uitrusting te beschermen. 

Tennant S10

Bekijk de Tennant S10

 

Waarom kiezen voor een elektrische veegmachine? 4 redenen

Een elektrische veegmachine voor buiten heeft veel voordelen ten opzichte van een machine die op diesel rijdt. Dit zijn 4 redenen waarom wij u een elektrisch model aanbevelen:

 • Milieuvriendelijk - U stoot geen schadelijke gassen uit en draagt bij aan een groenere wereld en een gezonde luchtkwaliteit voor iedereen.
 • Lage operationele kosten - De kosten van zowel gebruik als onderhoud zijn bij een elektrische veegmachine lager dan bij een diesel.
 • Stille motor - Omdat een elektrische veegmachine geen verbrandingsmotor heeft, ervaren collega's, omwonenden en passanten geen geluidsoverlast.
 • Toekomstbestendige keuze - Met een elektrische veegmachine voldoet u aan alle milieunormen en bent u klaar voor een duurzame toekomst.

Veegmachine kopen of huren: wat past bij u?

Wanneer u een elektrische veegmachine voor buiten wilt, heeft u de keuze tussen kopen en huren. Bij WALO bieden wij u beide mogelijkheden. Bekijk hieronder welke keuze bij u past:

Wanneer een veegmachine kopen

 • U wilt de machine langdurig en veelvuldig gebruiken
 • U wilt niet vastzitten aan maandelijkse lasten
 • U wilt een machine samenstellen met specifieke opties

Wanneer een veegmachine huren

 • U heeft de machine eenmalig of incidenteel nodig
 • U wilt geen grote investering doen
 • U wilt zich geen zorgen maken om onderhoud
 • U wilt de machine een tijdje uitproberen (voordat u 'm koopt)

Neem vrijblijvend contact op