,

FFP2 medische mondmaskers (grote bestellingen mogelijk)

Wilt u FFP2 medische mondmaskers bestellen voor uw personeel? De hoogwaardige FFP2 mondkapjes van Dutch PPE Solutions hebben een efficiëntie van 94% of hoger en een zijkantlekkage van slechts 8%. Dankzij deze eigenschappen bieden de mondmaskers zeer goede bescherming tegen de transmissie van aerosolen, respiratoire druppeltjes en biologische agentia uit risicogroep 2. 

Voordelen van FFP2 mondmaskers 

De mondmaskers zijn latexvrij, minimaliseren condensvorming op de bril en hebben een zeer hoog draagcomfort. Dat laatste is onder meer te danken aan de lage ademweerstand, waardoor het masker ook bij intensief gebruik optimaal comfort biedt. De mondkapjes bieden daardoor niet alleen optimale bescherming, maar zijn ook nog eens zeer prettig om te dragen. Dit helpt uw personeel om zonder beletsels hun werk uit te voeren. 

Voor wie zijn FFP2 mondmaskers geschikt? 

FFP2 mondkapjes zijn geschikt voor medisch personeel in ziekenhuizen, zorginstellingen en andere medische instituten. De mondmaskers zijn ook prima geschikt voor chirurgisch gebruik. Artsen en chirurgen hebben hier daardoor veel baat bij. Ook verplegend personeel - denk aan verzorgenden IG, verpleegkundigen en helpenden zorg en welzijn - maken gebruik van FFP2 mondmaskers, evenals huisartsen en doktersassistentes. 

Medisch personeel FFP2 mondmasker

Verschil tussen FFP1, FFP2 en FFP3 mondmaskers 

Het verschil tussen FFP1, FFP2 en FFP3 mondkapjes heeft vooral te maken met de mate waarin ingeademde lucht wordt gefilterd. Zo geldt voor een FFP1 mondmasker dat deze minimaal 80% van de ingeademde lucht filtert.  

Voor FFP2 mondmaskers geldt dat dit 94% of hoger is. Dit levert een belangrijk voordeel op, namelijk dat FFP2 mondmaskers adequate bescherming bieden tegen door biologische agentia uit risicogroep 2 die via de lucht verspreid worden. Denk daarbij aan pollen en bacteriën. 

Types mondmaskers verschillen

FFP3 mondmaskers bieden zelfs 99% of meer filtering tegen ingeademde lucht. Deze zijn vooral in de industriële sector geliefd omdat ze beschermen tegen schadelijke en kankerverwekkende, op water en olie gebaseerde aerosolen, alsook biologische agentia uit risicogroep 3. Denk in dat laatste geval aan bijvoorbeeld virussen. 

FFP2 medische mondmaskers bestellen bij WALO 

WALO levert grote (en desgewenst ook kleine) voorraden FFP2 mondmaskers van Dutch PPE Solutions. Wilt u deze mondmaskers bestellen? Neem dan contact met ons op en wij maken een passende offerte voor u. U kunt bij WALO rekenen op een hoge leveringsbetrouwbaarheid, een eerlijke en marktconforme prijs en professioneel advies dat gebaseerd is op meer dan dertig jaar ervaring in medische hygiëne en reiniging. 

{{ errors.first("form1.field_1") }}
{{ errors.first("form1.field_3") }}
{{ errors.first("form1.field_2") }}
{{ errors.first("form1.privacy") }}