,

Industriële reinigingsmachine voor (zware) industrie nodig?

Werkt u in de (zware) industrie, op een haventerrein of op een op- en overslagterminal? En gaat u voor een schone, stofvrijw en veilige werkvloer? Laat u adviseren door WALO en koop of huur een industriële reinigingsmachine van Tennant. Wanneer u uw hygiënevraagstuk aan ons voorlegt, zorgen wij voor de juiste industriële reiniging onder zware omstandigheden. 

 

Schakel direct een specialist in

Reinigingssystemen voor de industrie

WALO Hygiëne en Reinigingssystemen biedt diverse reinigingsmachines voor de industrie. Stel ons gerust uw vraag, vertel meer over het te reinigen oppervlak en wij adviseren de juiste machine met bijbehorende reinigingsmiddelen of hulpmaterialen. Ook met complete reinigingssystemen in de industrie weten wij raad. 

Industriële reinigingsmachines 

In de industrie kunt u gebruik maken van de volgende vijf soorten reinigingsmachines:

1. Opzit-veegzuigmachine voor industrie, havens en meer

Een opzit-veegzuigmachine biedt enorm veel voordelen in uw sector. Zo is de Tennant S30 als veelgebruikte reinigingsmachine op op- en overslagterminals en in de verwerkende industrie meer dan geschikt voor zwaar industrieel gebruik. Deze machine is middelgroot en - ondanks haar werkkracht - zeer stil in gebruik.

Walo Tennant S30 industriële reinigingsmachine

In de (verwerkende) industrie, de AGF-sector, parkeergarages, op- en overslag, winkelcentra en magazijnen bieden wij vaak de Tennant S20 en de Tennant 6200 aan. Deze machines nemen (fijn)stof en vuil geruisloos op en zijn zeer praktisch in gebruik. 

Walo Tennant S30 industriële reinigingsmachine

Op zoek naar het grove geschut op het gebied van veegmachines? De beste industriële reinigingsmachine in ons assortiment is overduidelijk de Tennant 800: een speciale reinigingsmachine voor zware industrie die voldoet aan alle (hoge) emissie eisen van dit moment.

De Tennant 800 is een grote industriele veegzuigmachine die zowel binnen als buiten al uw oppervlakken moeiteloos reinigt. De wapenfeiten van deze machine liegen er niet om:

  • Het 2 speed-veegsysteem zorgt ervoor dat deze industriële reinigingsmachine diverse soorten vervuiling kan opnemen. 

  • In combinatie met het quadfilter 4 stappen filtersysteem kunt u bij dit apparaat rekenen op een zeer lange levensduur. 

  • De Tennant 800 is beschikbaar in dieseluitvoering of LPG. Hierdoor kan uw schoonmaakploeg non-stop reinigen. Ideaal in de industriële branche, waar optimale reiniging uiteraard voorop staat! 

  • De eenvoudige bediening minimaliseert de kans op storingen en schades. Ook kent de machine een variabele storthoogte, wat zeer eenvoudig is in het gebruik. 

  • Het dubbelwandige metalen frame maakt de machine robuust en geschikt voor zware werkzaamheden. 

  • Het fijne aan de Tennant 800 is dat deze reinigingsmachine zowel binnen als buiten te gebruiken is. 

  • Dankzij de roestvrijstalen bodem van de vuilgaarbak kunt u rekenen op een lange levensduur, zelfs bij zwaar industrieel gebruik. 

  • En tot slot kan de bestuurder rekenen op uitstekend zicht en rijcomfort dankzij de luxe stoel met luchtvering en de standaard geïntegreerde koplampen en achterlampen. Dit verhoogt de veiligheid op de werkvloer. 

Tennant 800 industriële reinigingsmachine

2. Industriële opzit-schrobmachine

In de categorie opzit-schrobmachines raden we de Tennant T16, de Tennant T17 en de Tennant T20 aan als veilige machines voor in de industrie. Deze schrobzuigmachines bieden een veilige werkplaats voor de bestuurder, maar ook een groot schrobpad en watervolume om efficiënt schoon te maken in de industriële sector. Optimale werkkracht karakteriseert deze krachtpatsers.

Tennant T17 industriële opzit-schrobmachine

3. Achterloop-schrobmachines voor zware werkzaamheden

Ook achterloop-schrobmachines kunnen gebruikt worden in de industrie. De Tennant T500 en de Tennant T600 zijn de meest indrukwekkende machines in ons aanbod. Deze krachtige schrobzuigmachines zijn dankzij de hoge capaciteit vuilwatertanks zeer geschikt bij zware werkzaamheden. 

Industriële reinigingsmachine: achterloop-schrobmachine

4. Industriële stofzuiger: bij water of droog gebruik

Op zoek naar een stofzuiger voor in de zware industrie? In ons assortiment vindt u zowel industriële waterstofzuigers als industriële stofzuigers voor droog gebruik. Deze machines kennen een hoog aantal werkuren, wat hen bijzonder duurzaam maakt. Bovendien is in het ergonomische design rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid op werkplekken zoals de uwe. 

5. Het zware geschut: de veegschrobzuigmachine

De veegschrobzuigmachine is een bekende speler in de zware industriële branche. De Tennant M17, M20 en M30 zijn dan ook zeer betrouwbare heavy duty machines die een feilloos schone werkomgeving garanderen. U kunt bij de keuze voor deze machines rekenen op extreem hoge prestaties, non-stop. Bovendien staan duurzaamheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voorop. 

Tennant M30 industriële reinigingsmachine

Industriële reinigingsmachine nodig? 

Kortom: bij ieder industrieel reinigingsvraagstuk bieden wij de juiste reinigingsoplossing. Neem een kijkje bij de verschillende machines of laat u direct adviseren door een ervaren specialist. 

Neem contact met ons op