Machine voor tapijtreiniging: welke past bij u?

Bent u op zoek naar een tapijtreiniger van hoge kwaliteit? WALO levert premium tapijtreinigingsmachines van het merk Tennant. Onze machines zijn voorzien van ReadySpace-technologie, waardoor u binnen enkele minuten een schoon, fris én droog tapijt heeft. Hierdoor kunt u de ruimte vrijwel meteen na het schoonmaken betreden - efficiënt, snel en eenvoudig.

Bekijk al onze tapijtreinigers

Welke tapijtreiniger past bij uw reinigingsplan?

WALO heeft meerdere tapijtreinigingsmachines in het assortiment. De machines hebben uiteenlopende specificaties en zijn geschikt voor verschillende ruimtes en oppervlakken. In professionele terminologie noemen we deze machines ook wel tapijt-sproeiextractiemachines. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod, inclusief de toepassing ervan:

1. Tennant 1210 & 1215: voor kleine ruimtes, zoals klaslokalen en hotelkamers

Tennant 1210 & Tennant 1215

De Tennant 1210 en 1225 hebben het formaat van een stofzuiger en beschikken over krachtige zuigmotoren voor een snelle tapijtdroging- en reiniging. Vanwege het compacte formaat, zijn deze tapijtreinigers ideaal voor krappe ruimtes.

Bekijk de Tennant 1210 & 1215

2. Tennant R3:  voor veelbezochte ruimtes zoals ontvangsthallen, lobby's en vergaderzalen

Tennant R3

De Tennant R3 heeft vele voordelen, maar de belangrijkste is dat het tapijt na reiniging vrijwel meteen droog is: in 30 minuten. Dit is ideaal wanneer u ruimtes reinigt die drukbezocht worden. De machine is zeer wendbaar en beweegt eenvoudig om objecten heen, zoals tafels en stoelen.

Bekijk de Tennant R3

3. Tennant E5: voor het zwaardere reinigingswerk in hotels, ziekenhuizen en op scholen

Tennant E5

 Wilt u een superieure reinigingsprestatie? Dan is de Tennant E5 een uitstekende keus. Met een eenvoudiig uitneembare watertank en een flexibele bediening, is de Tennant E5 ideaal voor het zwaardere werk.

Bekijk de Tennant E5

4. Tennant 1610: voor beursgebouwen, conferentiecentra en schoonmaakbedrijven

Tennant 1610

 De Tennant 1610 is de absolute topper onder de tapijtreinigingsmachines. Deze robuuste tapijtreiniger is supersnel, geruisloos en wendbaar. De capaciteit van deze Tennant is enorm en stelt de gebruiker in staat om in één keer grote ruimtes te reinigen zonder tussentijds de watertank te hoeven legen en vullen.

 Bekijk de Tennant 1610

Twijfelt u welke machine bij u past? Vraag ons om advies!

WALO is al meer dan 30 jaar hét reinigingsadviescentrum van Nederland. Wij helpen u van A tot Z met uw reinigingsprobleem. Van het kiezen van de juiste machine tot het opstellen van een reinigingsplan en van training en advies tot volwaardige onderhouds- en servicepakketten. Dat doen wij met oog voor duurzaamheid en een schoon milieu. Als Authorised Tennant Partner staan wij bovendien garant voor de allerbeste kwaliteit die de markt te bieden heeft.

  1. Whatsapp: 06 49 89 17 59
  2. Bellen: 0187 - 605 374
  3. Chat: zie rechtsonder
  4. Contactformulier: hier