,

Met een WALO desinfectiepunt bent u op het “nieuwe normaal” voorbereid

 

Melissant, 30 juni 2020

Ook uw handdesinfectie is onze zorg

Welke maatregelen heeft u inmiddels getroffen binnen uw bedrijf of organisatie als het gaat om (hand)desinfectiepunten?

- Is de (hand)desinfectant welke u gebruikt ook “na 30 september 2020 proof?”

- Gebruikt u al een goedgekeurde handdesinfectant?”

Wet en Regelgeving

Na 30 september geldt er vanuit de overheid een verbod, om niet goedgekeurde (hand)desinfecterende middelen aan te schaffen. En niet alleen is het alcoholpercentage van minimaal 70% de norm, de handdesinfectant moet zijn voorzien van een officiële Ctbg goedkeuring. Elk EU-land hanteert haar eigen goedkeuringseisen.

In de onlangs gepubliceerde nieuwsbrief: “veiligheid of schijnveiligheid” leest u hier meer over.

Zekerheid

Wilt u er zeker van zijn dat u uw werknemers, klanten, gasten, en bezoekers maximale bescherming biedt, dan kiest u zonder twijfel voor de DEB InstantFOAM desinfectant.  Deze goedgekeurde handdesinfectant is uiteraard wel voorzien van de Ctbg goedkeuring, en absoluut het beste wat op de markt te koop is.

De DEB InstantFOAM is een foam welke tot wel 99,999% van alle meest voorkomende bacteriën én virussen doodt, dus ook het coronavirus.

Het voordeel van een foam, ten opzichte van een gel is, dat u van een foam minder nodig hebt om toch een beter resultaat te behalen. Een foam is een lichte, mousserende vloeistof welke in alle poriën, kloven van de handen en nagelriemen komt en in slechts 30 seconden droogt. Doordat u minder verbruikt, hebt u ook minder te investeren, een win-win situatie!

Oplossing

WALO heeft voor u een fraaie oplossing gevonden, want wij zijn er van overtuigd dat het desinfecteren van de handen de komende jaren “het nieuwe normaal” zal blijven. Lange termijn dus!

Dan heeft u er vast ook oren naar dat u binnen uw bedrijf en of organisatie een statement maakt richting uw werknemers, gasten, klanten en bezoekers dat u uw zaken goed voor elkaar hebt, middels het plaatsen van een gepersonaliseerde handdesinfectiepunt. Deze plaatst u bij de entree of ander verzamelpunt binnen uw organisatie! Kijkt u eens naar onderstaande voorbeelden. Inmiddels gingen vele bedrijven en organisaties u voor.

Handdesinfectiepunt

In deze maand, juli 2020, maakt WALO het u extra gemakkelijk, om tot aanschaf van een handdesinfectiepunt over te gaan. Voor een investering vanaf € 249,- excl. Btw word uw handdesinfectiepunt bij u op locatie geleverd. Daarnaast zijn er diverse varianten handdesinfectiepunten én mogelijkheden in de wijze van montage, en verdere uitvoeringsmogelijkheden. Hierover vertellen de medewerkers van WALO u graag meer.

Hygienezuil Hygienepunt Handdesinfectie WALO

Neemt u gerust vrijblijvend contact met op met WALO door uw gegevens achter te laten, of raadpleeg de COVID-19 hulplijn

 

 

Terug naar overzicht