,

R & R Administratie Service BV kiest voor luxe hygienepunt van WALO

Melissant, 2 februari 2021

R & R Administratie Service BV uit Rotterdam heeft ook gekozen voor een fraaie oplossing om haar medewerkers en klanten de gelegenheid te geven haar handen te desinfecteren.

Het resultaat mag er zijn.

R & R heeft gekozen voor de luxe hygienepunt welke aan de muur bevestigt word. Het is een glazenplaat met een geslepen rand. De glazenplaat is van gehard glas. Het unieke is, dat de hygienepunt volledig gepersonaliseerd kan worden. Bedrijfslogo, eigen gekozen "welkomsttekst" in 3 talen, en verzoek tot het desinfecteren van de handen, de dispenser komt van Deb SC Johnson waar levenslange garantie op zit.

Luxe hygienepunt R&R - WALO

R & R heeft gekozen voor de InstantFOAM Complete van SC Johnson. Een handdesinfectant welke bacterien en virussen doodt, heerlijk is in gebruik, makkelijk te verdelen is op de handen, tussen de vingers en ook de nagelriemen niet overslaat. Tevens zijn er verschillende verzorgende bestanddelen aan het product toegevoegd welke er voor zorgt dat de huid van de handen niet uitdroogt, en voorkomt dat er kloven ontstaan en de huid uitdroogt.

Is uw interesse ook gewekt?

Terug naar overzicht