,

Handdesinfectiemiddel als bescherming tegen het Coronavirus

Het nieuws rondom de verspreiding van het Coronavirus in China kan u niet ontgaan zijn. Inmiddels is het virus ook in Nederland opgedoken en helaas zijn er de eerste dodelijke slachtoffers te betreuren. Reist u binnenkort af naar China, Italië of wilt u zichzelf om andere redenen uit voorzorg beschermen? Dan zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen die u kunt treffen. Een grondig handdesinfectiemiddel is hierin een belangrijke factor.

Bekijk onze handdesinfectiemiddelen

 

Voorzorgsmaatregelen tegen het Coronavirus

Het Coronavirus zorgt voor longklachten, kortademigheid en koorts. Gevaarlijke symptomen die u uiteraard wilt voorkomen. Alle deskundigen zijn het erover eens: het wassen van uw handen is de belangrijkste voorzorgsmaatregel om u te beschermen, ook tegen het Coronavirus. Immers worden de meeste ziekteverwekkers via de handen verspreid, aldus het RIVM.

Wast u uw handen, dan gebruikt u water en zeep. Aanvullend is een goede handdesinfectie van groot belang. WALO hygiëne en reinigingssystemen heeft twee perfecte handdesinfectiemiddelen gevonden om u optimaal te beschermen. Reinig en desinfecteer de handen daarom op een verantwoorde wijze met een huidvriendelijk en tegelijkertijd doeltreffend product.

Handdesinfectiemiddel Deb OxyBAC FOAM Wash

Het handdesinfectiemiddel Deb OxyBAC FOAM Wash is een hygiënische schuimzeep zonder parfum en conserveermiddelen. Dit uiterst efficiënte desinfectieproduct helpt de groei van micro-organismen op de huid te beheersen. De zacht schuimende zeepformule zorgt niet alleen voor uitstekende reiniging, maar geeft de huid zowel tijdens als na het gebruik een uitstekend gevoel. Bovendien is de formule veilig te gebruiken wanneer u werkt met voedingsmiddelen. Dit handdesinfectiemiddel gaat tot een negen achter de komma. Oftewel: de formule doodt maar liefst 99,9% van de meest voorkomende kiemen.

Handdesinfectiemiddel Deb Instant Foam Complete

Maak kennis met het eerste handdesinfectieschuim ter wereld dat compleet virusdodend is. Het handdesinfectiemiddel Deb Instant Foam Complete is schuim op alcoholbasis voor desinfectie van de handen zonder water. Dit parfum- en kleurstofvrije middel is bacteriedodend, gistdodend en virusdodend. De zeer efficiënte formule doodt maar liefst 99,999% van de meest voorkomende kiemen! De voordelen:

  • Dit handdesinfectiemiddel is uniek in haar soort. Waar de meeste desinfectiemiddelen gel zijn, is dit middel bij WALO beschikbaar in foam-vorm.
  • Dankzij de instant schuimvorming kunt u het schuim gemakkelijk en snel verdelen over de handen. De formule is huidvriendelijk en voelt prettig aan.
  • Het grootste voordeel van foam is dat het beter reinigt op bepaalde plekken, zoals bij de nagelriemen en onder je nagels. Details als deze zijn van groot belang bij de bescherming tegen een bepaald virus. Hierdoor werkt het middel niet alleen beschermend bij het Coronavirus, maar bijvoorbeeld ook bij het tomatenvirus.

Handen desinfecteren: waar en wanneer is dit essentieel?

In omgevingen waar een hoog niveau van handhygiëne vereist is, zoals in de gezondheidszorg en de voedselverwerkende industrie, is een handdesinfectiemiddel cruciaal. De middelen hebben bij correct gebruik namelijk geen negatieve invloed op de kwaliteit van voedingsmiddelen, waardoor geen risico’s ontstaan voor de gezondheid van consumenten. Ook in cafetaria’s, kantoren, receptie- en lobby-omgevingen, toiletruimtes en andere publieke ruimtes helpt een handdesinfectiemiddel de verspreiding van kiemen te voorkomen. Gebruik het middel ook na hoesten, niezen, contact met lichaamsvocht of met potentieel besmette oppervlakken.

Handdesinfectiemiddel tegen het Coronavirus

Gebruik een virusdodend foam voor optimale hygiëne. Bij WALO kunt u deze desinfectiemiddelen in verschillende verpakkingsvormen verkrijgen, waardoor we dit product afstemmen op de specifieke wensen in uw professionele en publieke omgeving. Neem gerust contact met ons op.

Onze handdesinfectiemiddelen

Bekijk hieronder direct al onze handdesinfectiemiddelen. Of gaan naar ons productoverzicht.

Desinfectie handfoam 250ml, 400ml en 1 liter variant in dispenser

De handpomp is ideaal voor gebruik in omgevingen waar een hoog niveau van handhygiëne is vereist. Ook geschikt voor gebruik in cafetaria’s, kantoren, receptie- en lobby- omgevingen, toiletruimtes en elke publieke ruimte op verspreiding van kiemen te helpen voorkomen.

Algemeen hygiënisch gebruik – Gebruik handdesinfectans na hoesten, niezen, contact met lichaamsvocht of potentieel besmette oppervlakken. In bijlage 2 is een productinformatieblad van het product ingevoegd.

  • Bovenstaand product is op basis van alcohol.
  • Inhoud 250ml: 6x 250ml handdesinfectiepomp
  • Inhoud 400ml: 12x 400ml handdesinfectiepomp
  • Inhoud 1 liter: 6x 1 liter dispenserflacon 

De dispensers leveren wij op basis van bruikleen. Er kan gekozen worden om deze op te plakken in sanitaire ruimtes en algemene ruimten naast een (drukke) doorgang. 

Desinfectie handgel 500ml Ethades 

Voor het desinfecteren van de handen voor of na bezoek. Wordt geleverd al gel variant. In bijlage 3 is het veiligheidsinformatieblad ingevoegd. Inhoud: 12x500ml 

Desinfectie Wipes 

De desinfectie wipes zijn met alcohol geïmpregneerde doeken voor het reinigen van onder andere toetsenborden, kleine oppervlakken, instrumenten en gebruikersvoorwerpen zoals handgrepen, deuren, display’s, etc. Inhoud: 6 x 300 geïmpregneerde doekjes, 18x20cm 

Desinfectie spray 

De desinfectie spray is voor de oppervlakte desinfectie. De Alcoholspray desinfecteert oppervlaktes en voorwerpen en is goed gekeurd door toelatingsnummer 14026N als verdrijver van bacteriën, schimmels en gisten. De CMT Spray-Away is ideaal voor het gebruik van werkoppervlaktes, handgrepen, deurklinken, toiletkranen, toiletbrillen, bedieningspanelen, tafels, armleuningen, hoofdsteunen, etc. Inhoud: 12x500ml

Terug naar overzicht