Welke schoonmaakmachine heeft u nodig voor uw vervuilde vloer?

Melissant, 6 augustus 2021

WALO Reinigingsmachine verhuur, hét no 1 adres in Nederland voor het huren van een goede schoonmaakmachine!

Met een huurvloot van ruim 75 reinigingsmachines vind u bij WALO altijd een passende professionele schoonmaakmachine die aansluit bij het te reinigen vloeroppervlak van uw bedrijf én of organisatie.

WALO en Tennant, al meer dan 35 jaar trouwe partners van elkaar, en niet voor niets. De Tennant schoonmaakmachines zijn geroemd om hun kwaliteit, degelijkheid, duurzaamheid en innovaties. Denkt u aan de uitvinding: ec-H2O, waarbij u de vervuiling aanpakt door te reinigen met alleen kraanwater! Dit vraagt natuurlijk om uitleg: Ec-H2O technologie is een techniek waarbij het (kraan)water elektrisch word geladen. Dit resulteert in een besparing in het gebruik van water tot wel 70%! Daarnaast is het zo, doordat het (kraan)water elektrisch word geladen, dat u met een Tennant reinigingsmachine welke is uitgerust van ec-H2O uw vloeren reinigen met alleen water, zonder dat u reinigingsmiddelen hoeft te gebruiken. Ook daarmee bespaard u een veel onnodige kosten, en u helpt mee aan een beter milieu doordat er minder verpakkingsmaterialen weggegooid worden én het bevorderd de veiligheid voor uw medewerkers. U weet ook dat in de meeste reinigingsmiddelen oliën en vetten zitten, u weet ook dat er ongemerkt te veel reinigingsmiddelen worden gebruikt, met als gevolg dat er een vettige laag (residu) op uw vloer achter blijft, welke gladheid kan veroorzaken.

Welke industriele schrob-zuigmachine, of veegzuigmachine heeft u nodig voor uw vervuilde vloer?

Om tot een goede keus te komen, zijn een aantal vragen essentieel:

# Wat is de aard van de vervuiling?

# Is de vervuiling op de vloer binnen de organisatie of buitenterrein droog te reinigen (vegen) of dient deze met water en of water met reinigingsmiddelen schoongemaakt te worden (schrobben)?

# Hoe groot (m2) is het te reinigen vloeroppervlak?

# Uit welk materiaal is de vloer opgetrokken, denkt u dan aan bijvoorbeeld een linoleum vloer, betonnen vloer, plavuizen vloer, gegoten betonvloer, een gecoate vloer, steltonplaten, straatklinkers?

# In welk tijdsbestek dient de vloer gereinigd te worden?

# Wat is de reinigingsfrequentie?

Zomaar een enkele vraag die gesteld moet worden om voor uw reinigingsklus de goede schoonmaakmachine te kiezen! Het team van WALO denkt graag met u mee, graag komen wij vrijblijvend op uw locatie kijken om u van gedegen en onderbouwd advies te voorzien.

Het huren, kopen, leasen van een reinigingsmachine voor professioneel en industrieel gebruik doet u pas nadat u op een juiste manier bent geïnformeerd en er van overtuigd bent geraakt dat een Tennant reinigingsmachine dé schoonmaakmachine is die u nodig hebt.

Weet u hoe een schrob-zuigmachine werkt?

Alle Tennant schrob-zuigmachines met een rol- of discborstelkop werken bijna op dezelfde manier. Het reinigingsmiddel wordt ofwel in de schoonwatertank gemengd of, in het geval van automatische doseersystemen, vlak voor de borstelkop zelf. De rotatie en contactdruk van de borstel werken samen om vuil te verwijderen. Dankzij de zuigkracht van de zuigmotor wordt het vuile water vervolgens door de zuigbalk opgezogen en opgevangen in de vuilwatertank.

Maar niet alle schrob-zuigmachines zijn hetzelfde

Schrob-zuigmachines zijn bijvoorbeeld net als auto's – in basis werkt elke auto hetzelfde, maar niet elk model is geschikt voor elk type afstand en omstandigheid die gereden word. Met een compacte stadsauto gaat u ook niet terreinrijden, maar daar neemt u ook een volwaardige terreinauto voor. Maar dankzij verschillende ontwerpen, maten, opzetborstelsystemen en aandrijftechnologieën is het heel eenvoudig om een ​​machine te vinden die precies aan uw individuele eisen voldoet. U weet hoe groot uw vloeroppervlakken zijn en of de betreffende ruimte is voorzien vast meubilair of niet. U kent de structuur van uw vloeren en hoe (zwaar) deze vervuild zijn. Met een assortiment van ruim 75 schoonmaakmachines is er altijd een geschikte reinigingsmachine beschikbaar.

Welke schrob-zuigmachine voor welke vloer?

Een schrob-zuigmachine met rolborstelkop is door zijn hoge borstelsnelheden en een hogere aandrukkracht per cm² bijzonder geschikt voor uitgebreide dieptereiniging van gestructureerde en sterk vervuilde vloeren. Deze borstelkoptechnologie biedt ook aanzienlijke voordelen bij het omgaan met grof vuil, omdat de tegengesteld draaiende rollen de deeltjes absorberen, die vervolgens worden teruggevoerd naar de grofvuilcontainer. Dit betekent dat voorvegen als voorbereidende stap niet meer nodig is.

Schrob-zuigmachines met discborstelkoppen worden over het algemeen gebruikt voor onderhoudsreiniging en lichte vervuiling. Deze vloerreinigingsmachines zijn vooral populair voor gladde vloeren en geluidsgevoelige ruimtes, zoals in ziekenhuizen of de hotel- en gastronomiesector.

Dus welke schrob-zuigmachine is nu de juiste voor u?

Onze reinigingsmachines zijn verkrijgbaar in verschillende maten, uitvoeringen en worden geleverd met veel configuratie-opties voor een breed scala aan toepassingen en oppervlakken. Andere speciale reinigingsoplossingen en eenvoudigere schrobbers maken ons assortiment compleet. 

De adviseurs van WALO Reinigingsmachine verhuur helpen u graag bij het kiezen van de juiste machine voor uw specifieke reinigingseisen. Of het nu gaat om een vloeroppervlak van 50m² of van 60.000m², binnen of buiten, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u.

Compacte duw-schrob-zuigmachines

Ontwikkeld voor het snel en flexibel reinigen van kleine tot middelgrote ruimtes zoals in restaurants, winkels, keukens, hotels en andere drukbezochte ruimtes: onze achterloop schrob-zuigmachines.

Achterloop schrob-zuigmachines

Achterloop-schrob-zuigmachines zijn perfect voor efficiënte reiniging op middelgrote oppervlakken, zoals in winkels, zwembaden, hallen, maar ook in gangen en gangpaden en op vloeren van diverse faciliteiten.

Opzit schrob-zuigmachines

De ideale keuze voor het reinigen van grote ruimtes zoals in magazijnen en productiehallen, winkelcentra, parkeergarages, haventerreinen en luchthavens. Hier vindt u ook onze gecombineerde veeg- / schrob-zuigmachines.

WALO Reinigingsmachine verhuur ook stérk in incidentenbestrijding

Een voorbeeld uit de praktijk, herkenbaar? 

Het is vrijdagavond, de avondploeg is zojuist gestart met werken, en dan krijgt u de melding dat er per abuis de Sprenkler installatie door een onhandigheid van een medewerker is geactiveerd. Wat nu?

De productieruimten staan inmiddels vol met blusschuim en grote hoeveelheden water, uw kostbare handelsvoorraad loopt risico verloren te gaan, u staat even met de handen in het haar.... internet is een uitkomst en u komt WALO Reinigingsmachine Verhuur tegen. Het is inmiddels rond 21 uur en zoekt contact.

Het moraal van bovenstaande situatie:

  • WALO Verhuur 24/7 bereikbaar (incidentenbestrijding)
  • Actie is reactie
  • Uitgebreid scala aan reinigingsmachines, van compacte achterlopers tot grote opzitters
  • Van veegmachines tot schrob-zuigmachines
  • Marktconforme prijzen
  • Huren vanaf 1 dag al mogelijk

Ook een reinigingsmachine huren bij WALO? De snelste manier: 0187 - 60 53 74, of neem een kijkje op de website

 

 Incidentenbestrijding WALO Reinigingsmachine verhuur

Terug naar overzicht