,

Verrassing van WALO ter ere van 60-jarig bestaan Sjaloom Zorg

Keimpe Bak, bestuurder van Sjaloom Zorg, werd dinsdag aangenaam verrast door Jan en Cees Lodder van WALO Group uit Melissant. Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van Sjaloom Zorg bracht het bedrijf, onder meer gespecialiseerd in hygiëne- en reinigingssystemen en medische apparatuur, een bijzonder cadeau: een bronzen kunstwerk.


"We hebben iets laten maken waar de organisatie richting de toekomst naar kan kijken. Brons staat bekend om haar hoge kwaliteit en heeft een waardevolle en tijdloze uitstraling. Kenmerken die Sjaloom Zorg ook heeft," lichtte eigenaar Jan Lodder toe. Het kunstwerk, vervaardigd door kunstenares Corrie Ammerlaan, toont twee personen die hun handen naar elkaar uitstrekken, als symbool voor hoop en visie voor de toekomst. Bestuurder Keimpe Bak nam het kunstwerk persoonlijk in ontvangst van salesmanager Cees Lodder.

WALO cadeau Sjaloom Zorg

"Een cadeau dat wij enorm waarderen, vooral gezien de gedachte en het werk dat hierin is gegaan. Ik zie het ook zeker als een symbool van emotionele partnership. Dat wij samen gaan voor het leveren van goede service," aldus Bak. De gift van WALO markeert niet alleen het 60-jarig bestaan van Sjaloom Zorg, maar benadrukt ook de sterke band tussen beide organisaties en hun gedeelde toewijding aan kwaliteit en service.

Terug naar overzicht