,

Service & onderhoud

Al meer dan 30 jaar, is WALO de plek voor professioneel advies m.b.t. reinigingsmachines. Service en snelheid staan hierbij centraal. Wij helpen u graag bij de keuze voor de meest efficiënte reinigingsmethodes en andere hygiënevraagstukken.

Service van A tot Z

Bij de keuze voor de beste reinigingsmachines hoort ook de best denkbare service. Bij aankoop adviseert  WALO  op basis van uw situatie, eisen en wensen en dit op locatie. Na de aankoop blijft u voorzien van goede service. Wij voorzien u van advies op gebied van onderhoud, service, reinigingsmethoden, onderhoudscontracten en leasing of financiering. 

Reparatie, onderhouds- en service

Bij WALO bieden we heldere voorwaarden voor een service- en of onderhoudscontract. De verzorging van het onderhoud van uw machine is hierdoor helemaal geregeld. Het reinigingsplan blijft hierdoor zo efficiënt en duurzaam mogelijk. Bij vragen, reparatie en of (spoed) bestellingen staan wij van 's ochtends tot 's avonds voor u klaar. Onze helpdesk is elke werkdag van 07:00 tot 21:00 uur beschikbaar, waardoor een oplossing of antwoord nooit ver weg is. 

Ook kunt u bij ons terecht voor het bestellen van Tennant onderdelen.

Waar kunnen wij u mee helpen?

 

{{ errors.first("form1.field_1") }}
{{ errors.first("form1.field_3") }}
{{ errors.first("form1.field_2") }}
{{ errors.first("form1.privacy") }}