,

Vloer parkeergarage reinigen? Uitleg van A tot Z

Parkeergarages vervuilen tamelijk snel. Dat komt omdat auto’s gemakkelijk vuil mee naar binnen nemen. Denk aan modder of regen op de banden, maar ook aan vloeistoffen die uit de auto kunnen lekken. Wilt u de vloer van uw parkeergarage reinigen? Dan maakt u een goede keus. Een schone parkeergarage helpt uw bezoekers of personeel op verantwoorde en veilige wijze te parkeren. In dit artikel vindt u een uitgebreide uitleg over hoe u de vloer van uw parkeergarage het beste kunt schoonhouden. 

Parkeergaragevloer reinigen: dit moet u weten 

De vloer van een parkeergarage is vaak een groot oppervlak. Mogelijk heeft uw parkeergarage zelfs meerdere verdiepingen. Dit vraagt om een goed gecoördineerd reinigingsplan waarin u periodiek de tijd neemt om uw parkeergarage goed schoon te maken. De beste manier om dit te doen is door gebruik te maken van een industriële reinigingsmachine. Zo’n machine is duurzaam, heeft een grote capaciteit en is in staat tot een zeer snelle reiniging van uw vloeren. 

Tennant M20 parkeergarage

Welk type vloer heeft uw parkeergarage? 

Parkeergarages hebben twee typen vloeren: gecoat of ongecoat. Welke vloer u ook heeft, voor elk type is een andere vorm van reiniging nodig. Veel parkeergarages hebben bijvoorbeeld een grove coating. In zo’n geval is niet verstandig om een reinigingsmachine met pads te kiezen, en kunt u beter kiezen voor borstelreiniging. Wij bieden u graag op maat gemaakt advies voor de beste reiniging van uw specifieke parkeergaragevloer. 

Stel een reinigingsplan op voor uw parkeergaragevloer 

Wilt u uw parkeergarage in topconditie houden? En wilt u deze representatief maken voor bezoekers of werknemers? Dan heeft u een gedegen reinigingsplan nodig. In dit reinigingsplan is opgenomen wanneer en hoe vaak u de vloeren reinigt, welke machine u hierbij gebruikt en welke reinigingsmiddelen hiervoor nodig zijn. In veel gevallen volstaat het om een parkeergarage te reinigen met enkel water. Onze duurzame accu-aangedreven machines zijn namelijk voorzien van een speciale technologie die schoonmaakmiddel overbodig maakt. 

Tennant S30 parkeergarage

WALO heeft tientallen jaren ervaring met reiniging en hygiëne en helpt u graag met het opstellen van een professioneel en volwaardig reinigingsplan voor uw parkeergarage. Op die manier weet u waar u aan toe bent: qua tijd, energie en qua financiën. 

Reinigingsmachine huren of kopen voor uw parkeergarage 

Bij WALO kunt u een reinigingsmachine kopen of huren om uw parkeergarage te reinigen. U kunt hierbij kiezen voor een nieuwe machine, een gebruikte machine of een huurmachine. In dat laatste geval heeft u de keuze uit langdurige lease of short lease. Benieuwd welke machine u het beste kunt gebruiken voor deze klus? WALO adviseert u graag tijdens een vrijblijvend gesprek. 

Vul hieronder het formulier in voor meer informatie.

{{ errors.first("form1.field_1") }}
{{ errors.first("form1.field_3") }}
{{ errors.first("form1.field_2") }}
{{ errors.first("form1.privacy") }}