Desinfectie wipes Refill verpakking 680

Desinfectie Wipes

Desinfectie wipes Refill verpakking 680
Desinfectie wipes Refill verpakking 680
Desinfectie wipes Refill verpakking 680
Desinfectie wipes Refill verpakking 680
Desinfectie wipes Refill verpakking 680
Desinfectie wipes Refill verpakking 680
  • Toepasbaar in alle sectoren,
  • Bacterie en virus dodend!
  • Desinfecteert kleine en harde oppervlakken
  • Formaat wipes: 14x14 cm
  • 1 doos = 6 Refill verpakkingen

Desinfectie wipes Refill verpakking 680
+

CMT® Desinfection Wipes zijn gebruiksklare alcoholhoudende doekjes en bevatten Ethanol en Isopropyl Alcohol. CMT® Disinfection Wipes zijn toegelaten door het CTGB onder nr. 14019N en kunnen worden gebruikt als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën), gisten en schimmels op kleine harde oppervlakken en materialen. 

Toepassing:

De doekjes zijn bestemd voor eenmalig gebruik en kunnen worden toegepast voor het desinfecteren van kleine, harde oppervlakken (max. 0,5 m2), die voor het behandelen schoon zijn gemaakt. Het middel alleen toepassen op kleine oppervlakken die alcoholbestendig zijn zoals thermometervoelers, tiptoetsen, telefoons, handgrepen, deurklinken, toiletkranen, toiletbrillen, keyboards, kastgrepen, messen en tangen. CMT® Disinfection Wipes kunnen worden ingezet op oppervlakken welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor. 

Werkzaamheidstesten CMT® Disinfection Wipes alcoholhoudende doekjes zijn getest volgens: EN 1650:2008 EN 1276:2009 EN14476 
Wettelijk Gebruiksvoorschrift Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën), gisten en schimmels op kleine harde oppervlakken en materialen (tot ca. 0,5 m2.) in grootkeukens en overige instellingen in de  voedingsmiddelensector, dierenartsenpraktijken, wellness sector, laboratoria, cleanrooms, ziekenhuizen en overige instellingen in de gezondheidszorg 

Gebruik:

De doekjes zijn bestemd voor eenmalig gebruik en kunnen worden toegepast voor het desinfecteren van kleine, harde oppervlakken (max. 0,5 m2), die voor het behandelen schoon zijn gemaakt. Het middel alleen toepassen op kleine oppervlakken die alcoholbestendig zijn. 

Toepassing:

Te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Het daarbij gebruikte reinigingsmiddel goed afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen en het oppervlak drogen met disposable papier. Het te desinfecteren droge oppervlak bevochtigen met de CMT® Disinfection Wipe door al wrijvend enige druk op het doekje uit te oefenen. Zorg ervoor dat de te behandelen oppervlakken gedurende de aangegeven inwerktijd volledig bevochtigd blijven. Voor optimale desinfectie en ter voorkoming van kruisbesmetting, elk doekje slechts 1 keer gebruiken. Na behandeling het oppervlak aan de lucht laten drogen. Alleen vochtige doekjes zijn werkzaam, doekjes na uitdroging niet gebruiken. 

Dosering:

Gebruik zoveel CMT Disinfection Wipes doekjes dat de behandelde oppervlakken gedurende de inwerktijd nat blijven – 1 doekje is geschikt voor maximaal 0,06 m2 oppervlak. Minimale inwerktijd: 30 seconden. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("message") }}
{{ errors.first("privacy") }}