Desinfectiewipes XL emmer 680

Desinfestie Wipes

Desinfectiewipes XL emmer 680
Desinfectiewipes XL emmer 680
  • Toepasbaar in onderstaande sectoren:
  • Voedingsmiddelen sector
  • Dierenartsenpraktijken
  • Wellness sector
  • Laboratoria
  • Cleanrooms
  • Ziekenhuizen en gezondheidszorg

Desinfectie Wipes XL emmer 680
+

CMT® Desinfection Wipes zijn gebruiksklare alcoholhoudende doekjes en bevatten Ethanol en Isopropyl Alcohol. CMT® Disinfection Wipes zijn toegelaten door het CTGB onder nr. 14019N en kunnen worden gebruikt als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën), gisten en schimmels op kleine harde oppervlakken en materialen. 

Toepassing:

De doekjes zijn bestemd voor eenmalig gebruik en kunnen worden toegepast voor het desinfecteren van kleine, harde oppervlakken (max. 0,5 m2), die voor het behandelen schoon zijn gemaakt. Het middel alleen toepassen op kleine oppervlakken die alcoholbestendig zijn zoals thermometervoelers, tiptoetsen, telefoons, handgrepen, deurklinken, toiletkranen, toiletbrillen, keyboards, kastgrepen, messen en tangen. CMT® Disinfection Wipes kunnen worden ingezet op oppervlakken welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor. 

Werkzaamheidstesten CMT® Disinfection Wipes alcoholhoudende doekjes zijn getest volgens: EN 1650:2008 EN 1276:2009 EN14476 
Wettelijk Gebruiksvoorschrift Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën), gisten en schimmels op kleine harde oppervlakken en materialen (tot ca. 0,5 m2.) in grootkeukens en overige instellingen in de voedingsmiddelensector, dierenartsenpraktijken, wellness sector, laboratoria, cleanrooms, ziekenhuizen en overige instellingen in de gezondheidszorg 

Gebruik:

De doekjes zijn bestemd voor eenmalig gebruik en kunnen worden toegepast voor het desinfecteren van kleine, harde oppervlakken (max. 0,5 m2), die voor het behandelen schoon zijn gemaakt. Het middel alleen toepassen op kleine oppervlakken die alcoholbestendig zijn. 

Toepassing:

Te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Het daarbij gebruikte reinigingsmiddel goed afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen en het oppervlak drogen met disposable papier. Het te desinfecteren droge oppervlak bevochtigen met de CMT® Disinfection Wipe door al wrijvend enige druk op het doekje uit te oefenen. Zorg ervoor dat de te behandelen oppervlakken gedurende de aangegeven inwerktijd volledig bevochtigd blijven. Voor optimale desinfectie en ter voorkoming van kruisbesmetting, elk doekje slechts 1 keer gebruiken. Na behandeling het oppervlak aan de lucht laten drogen. Alleen vochtige doekjes zijn werkzaam, doekjes na uitdroging niet gebruiken. 

Dosering:

Gebruik zoveel CMT Disinfection Wipes doekjes dat de behandelde oppervlakken gedurende de inwerktijd nat blijven – 1 doekje is geschikt voor maximaal 0,06 m2 oppervlak. Minimale inwerktijd: 30 seconden. 
Logistieke gegevens Doos à 12 bus met 200 CMT® Disinfection Wipes 64 dozen = 768 bussen op 1 Euro pallet. Gevarenklasse 3 Valt onder de LQ regelgeving (LQ 3175) Doos à 2 emmers met 680 CMT® Disinfection Wipes 42 dozen = 84 emmers. Gevarenklasse 3 Valt onder de LQ regelgeving (LQ 3175)

Deze desinfectiewipes XL zijn ook verkrijgbaar als navulverpakking. Een doos bevat 6 navullingen a 680 wipes. Minimale afname: 1 doos

Vraag een vrijblijvende offerte aan

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("message") }}
{{ errors.first("privacy") }}