,

Isolatiejassen

Walo levert verschillende soorten isolatiejassen en halterschorten in de kleuren blauw, wit en geel. De jassen zijn medisch en bijvoorbeeld spatwaterdicht- vochtafstotend en van ademend materiaal gemaakt. De jassen zijn leverbaar in verschillende maten en diktes zodat er voor elk bedrijf een geschikte oplossing is. Sommige jassen hebben ook een capuchon en beschermen tegen radioactieve of nucleaire deeltjes. De halterschorten zijn geruwd. De meeste jassen worden per 100 stuks geleverd, maar als u een ander aantal wilt kunt u contact met ons opnemen.


Categorieën binnen isolatiejassen

0 producten in isolatiejassen
Filter Sluiten

Voordelen van isolatiejassen

De isolatiejassen zorgen ervoor dat uw medewerkers veilig kunnen werken, bijvoorbeeld een coronatest afnemen bij mensen met klachten. Ook in sommige fabrieken is het verplicht om in veilige kleding, zoals haarnetjes, mondmaskers en schorten te werken voor de hygiëne. De jassen zijn comfortabel en lichtgewicht, zodat u ook langdurig in de jas kan werken.

Over Walo

Al meer dan 35 jaar is Walo de specialist op het gebied van isolatiejassen, halterschorten en andere reinigingsmiddelen van handdesinfectie tot schrobmachines. Walo is een authorised Tennant partner voor het verkopen en verhuren van nieuwe en gebruikte reinigingsmachines. Klanten worden op een deskundige manier geadviseerd bij verschillende hygiënevraagstukken in uiteenlopende branches van gezondheidszorg, overheidsinstellingen, transport tot de industrie. 

Service en duurzaamheid zijn de belangrijkste doelen van ons bedrijf, daarom helpen we voor en na de aankoop. Reparaties worden op locatie uitgevoerd en Walo is 24/7 bereikbaar voor incidentenbestrijding. Bestellingen worden al sinds en jaar en dag afgeleverd door Van der Mark Transport.

Offerte aanvragen

Walo pakt uw pakket altijd zorgvuldig in en zorgt voor een snelle levering. Indien gewenst kunnen we een gepaste offerte voor u maken, deze ontvangt u binnen 1 dag. Als u nog vragen heeft over de verschillende isolatiejassen en halterschorten kunnen wij uiteraard ook uw vragen beantwoorden. Neem hier contact met ons op.

Email: welkom@walo.nl

Telefoon: 0187-605374