,

Tennant Schrobmachines

Ontdek ons uitgebreide assortiment Tennant Schrobmachines. De schrobmachines zijn onderverdeeld in twee soorten:

Hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op voor persoonlijk en deskundig advies.

25 producten in alle schrobzuigmachines van tennant

Schrobmachines en schrobzuigmachines van Tennant

Schrobmachines zijn er in een grote diversiteit. Voor iedere vloersoort, werkomgeving en/of vloeroppervlak heeft WALO een geschikt schrobmachine. Het is van groot belang dat u de juiste schrobmachine kiest met de juiste borstels. Laat u goed informeren en weet zeker dat u de juiste schrobzuigmachine voor uw situatie kiest. Met de kwaliteit van Tennant bent u sowieso verzekerd van een krachtige en professionele poetsmachine.

Achterloop- of opzit-schrobmachine?

Bij WALO vindt u een ruime keuze aan schrobmachines, zowel achterloop-schrobmachines als opzit-schrobmachines. Respectievelijk worden deze ook wel walk behind schrobmachines en ride on schrobmachines genoemd. Welke model het beste bij u past is volledig afhankelijk van uw wensen. Om de juiste keuze te maken kunt u het beste de volgende vragen voor uzelf beantwoorden:

  • Welk oppervlak wilt u reinigen? 
  • Hoe groot is het oppervlak dat u wilt reinigen? 
  • Wat is de graad van vervuiling? 
  • Wat is de gebruiksfrequentie? 

In kleine ruimtes zoals bijvoorbeeld een kantine, een zwembad, vergaderzaal of een supermarkt is een wendbare walk behind schrobmachine een goede keuze. Terwijl voor grote en robuuste oppervlaktes zoals garages, loodsen en vliegvelden een ride on schrobmachine een betere keuze zal zijn. Nogmaals, laat u goed informeren door de professionals van WALO.

Waarom een schrobmachine of schrobzuigmachine van Tennant?

In zijn volledigheid zijn er drie types poetsmachines:

De juiste schrobmachine kiezen uit dit grote assortiment kan lastig zijn. Kijk gerust rond op onze website en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen met u kijken we of uw keuze ook de juiste keuze is. Want bij WALO geven we graag een eerlijk en sluitend advies. Eén ding is zeker; met een poetsmachine van Tennant zijn uitstekende reinigingsresultaten gegarandeerd.