,

Duurzame vloerreiniging voor bedrijven

We leven in een tijd dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Als bedrijf wilt u daar graag in meegaan. Op die manier weet u zeker dat u het milieu niet onnodig belast en dat u energieneutraal te werk gaat. WALO beschikt over duurzame reinigingsmachines waarmee uw vloer moeiteloos kan worden schoongehouden. Deze machines worden aangedreven door een accu en zijn energieneutraal. Ook beschikken zij over speciale technologie die het gebruik van chemische reinigingsmiddelen nagenoeg overbodig maakt. 

Duurzame reiniging zonder chemische middelen 

WALO maakt gebruik van duurzame Tennant-schrobzuigmachines. Dankzij geavanceerde ec-H2O-technologie zijn deze machines in staat om water elektrisch om te zetten in een schoonmaakoplossing. Hierdoor wordt niet alleen reinigingsmiddel overbodig, maar is er ook een stuk minder water nodig. 

ec-h2o nano technologie

Energieneutraal reinigen met 70% minder water 

Dankzij de ec-H2O-technologie is er tot wel 70% minder water nodig bij de reiniging van uw vloeren en oppervlakken. Bij elkaar opgeteld gebruikt u dus significant minder water, geen chemicaliën en milieuvervuilende schoonmaakmiddelen en ook minder verpakkingen. Hiermee vergroot u de duurzaamheid van uw reinigingsplan. 

Schoonmaken zonder chemische resten 

De effectiviteit van ec-H2O-technologie is vergelijkbaar met dat van conventionele reinigingsmethodes. U behaalt daardoor een net zo goed resultaat, maar zonder de belasting voor het milieu. Dit komt mede omdat u dankzij deze geavanceerde, duurzame technologie geen chemische resten achterlaat op uw vloer. 

Tennant T500

Met duurzaamheid bespaart u geld 

Omdat u geen reinigingsmiddelen meer nodig heeft, hoeft u ook niet meer te betalen voor de aanschaf hiervan. U reinigt immers uitsluitend met water. En dat niet alleen, dankzij tot wel 70% waterbesparing bent u ook minder geld kwijt aan het bijvullen van de watertank van uw reinigingsmachine. Dit scheelt geld, maar ook tijd. U hoeft de tank immers minder vaak bij te vullen (en dat is iets waar normaliter best veel tijd in gaat zitten). 

Duurzame reiniging is veiliger 

Uit onderzoek van het National Floor Safety Institute (ook wel bekend als het NFSI), leidt vloerreiniging met ec-H2O-technologie ertoe dat de vloer achteraf minder glad is. Dit voorkomt ongelukken zoals vallen en uitglijden. De ec-H2O-technologie is daarnaast NFS-geregistreerd, waardoor dit veilig en verantwoord te gebruiken is voor foodbedrijven. 

Tennant T300 en Tennant T500

Is ec-H2O-technologie geschikt voor elke reiniging? 

Duurzaam reinigen met ec-H2O-technologie is niet in alle situaties mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld te maken met vuil waarin een hoge concentratie vet of olie aanwezig is? Dan bent u alsnog genoodzaakt om over te gaan tot chemische reiniging. 

Hulp nodig bij uw duurzame reinigingsplan? WALO helpt u verder 

WALO heeft tientallen jaren ervaring in hygiëne en reiniging. Wij helpen al geruime tijd bedrijven met het opstellen van een professioneel, industrieel reinigingsplan. Duurzaamheid staat daarbij altijd voorop. Wilt u zeker weten dat u milieubewust reinigt en daarmee water bespaart, geen chemische middelen gebruikt en minder geld besteedt? Dan kunt u bij ons terecht voor advies. 

Vul onderstaand formulier in voor meer vrijblijvende informatie.

{{ errors.first("form1.field_1") }}
{{ errors.first("form1.field_3") }}
{{ errors.first("form1.field_2") }}
{{ errors.first("form1.privacy") }}